Η Skoda στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2017 (Video)

Με πρεμιέρες και πολλά νέα μοντέλα βρίσκεται η Skoda στην ελληνική έκθεση αυτοκινήτου

  • -
  • -

Δυναμικό «παρών» δίνει η Skoda στην «Αυτοκίνηση 2017» την Έκθεση Αυτοκινήτου που γίνεται στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού από τις 11 μέχρι τις 19 Νοεμβρίου. Ο χώρος που καταλαμβάνει το περίπτερο της Skoda στην Έκθεση είναι 456 τ.μ. και φιλοξενεί τρία Karoq σε διαφορετικούς χρωματισμούς, εκδόσεις και επίπεδα εξοπλισμού.

Το νέο Skoda Karoq εξάλλου είναι αυτό που κλέβει την παράσταση στον εκθεσιακό χώρο της Skoda, αφού κάνει πρεμιέρα επί ελληνικού εδάφους και είναι ένα από τα ελκυστικότερα νέα SUV της αγοράς, με μεγάλους χώρους, νέα τεχνολογία άνεσης και ασφάλειας, σύγχρονους αποδοτικούς κινητήρες και τιμή που ξεκινάει από τα 19.900 ευρώ.

Παράλληλα δυναμική είναι και η παρουσία του νέου μεγαλύτερου σε διαστάσεις και με δυνατότητα 7θέσιας διάταξης στο εσωτερικό του, Skoda Kodiaq. Διαθέσιμο σε εκδόσεις με κίνηση στους δύο και στους τέσσερις τροχούς, πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού και κινητήρες βενζίνης και diesel, το μεγάλο τσέχικο SUV αποτελεί μια από τις πλέον ολοκληρωμένες προτάσεις της κατηγορίας.

Η Kosmocar Α.Ε. επίσημος εισαγωγέας της Skoda παρουσιάζει επίσης το ανανεωμένο μικρό αυτοκίνητο πόλης Skoda Citigo και το Fabia Style με τον νέο κινητήρα τούρμπο 1.0 TSI 110 PS με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DSG. Επιπλέον, πρεμιέρα κάνει η νέα έκδοση Spaceback Scout 1.0 TSI 95 PS, ενώ στο περίπτερο της Skoda βρίσκεται και το Octavia σε εκδόσεις Style 1.4 TSI 110 PS CNG, τη «γρήγορη» RS με τον 2.0 TDI 184 PS 4x4 DSG με diesel κινητήρα, τετρακίνηση και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Επίσης η πιο πρακτική εκδοχή του μοντέλου Octavia Combi Style 1.6 TDI 116 PS DSG δίνει το «παρών», όπως και το πολυτελές μεγάλο μοντέλο Skoda Superb Style 1.6 TDI 120 PS DSG.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...