Rezvani Tank με 500 ίππους

Είναι αυτό που νομίζεις!

  • -
  • -

Όπως προϊδεάζει και η ονομασία του, ο Rezvani κατασκεύασε ένα αυτοκίνητο για σκληροπυρηνικές καταστάσεις. Μέχρι τώρα η αμερικάνικη εταιρεία πρόσφερε supercars, γι’ αυτούς που έχουν χοντρό πορτοφόλι και θέλουν να ξεχωρίζουν, αλλά -σήμερα- κάνουν την έκπληξη με το νέο «Tank».

Με αιχμηρές γωνίες, τεράστιους τροχούς και στρατιωτικό στιλ είναι τα λίγα στοιχεία που κάνουν το νέο μοντέλο τόσο υπερβολικό, τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά. Η καμπίνα είναι λιτή και έτοιμοι να υποδεχτεί 5 άτομα, ενώ για την επιβίβαση των πίσω επιβατών θα χρειαστεί να ανοίξετε τις πίσω πόρτες τύπου «suicide». Εκτός από το σύστημα πολυμέσων, το Tank εξοπλίζεται με σύστημα νυκτερινής όρασης και επιπλέον θωράκιση.

Κάτω από το καπό υπάρχει τοποθετημένος ο V8 κινητήρας 6,4 λίτρων των 500 ίππων και φυσικά διαθέτει σύστημα τετρακίνησης. Περισσότερες πληροφορίες για τις επιδόσεις του «θηρίου» δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, αλλά από εμφάνιση και… τιμή… σκίζει! Συγκεκριμένα, το κόστος του φτάνει λίγο πάνω από τις 150.000 ευρώ, ενώ οι παραγγελίες έχουν ήδη ανοίξει.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...