Χωρίς δίπλωμα οδήγησης για 2 χρόνια ο Wayne Rooney

Ο αστέρας των γηπέδων συνελήφθη πριν δύο εβδομάδες να οδηγεί μεθυσμένος

  • -
  • -

Την ενοχή του για την οδήγηση υπό επήρεια αλκοόλ παραδέχθηκε ο Wayne Rooney στο δικαστήριο. Στον 31χρονο Άγγλο ποδοσφαιριστή, που το καλοκαίρι επέστρεψε στην Έβερτον μετά από 13 χρόνια στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επιβλήθηκε διετής αφαίρεση της άδειας οδήγησης και 100 ώρες κοινωνικής εργασίας.

Ο Rooney συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος τα ξημερώματα της 1ης Σεπτεμβρίου, σε προάστιο του Μάντσεστερ. Αφού οι αστυνομικοί σταμάτησαν το Volkswagen Beetle το οποίο οδηγούσε ο ποδοσφαιριστής του έκαναν αλκοτέστ. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ο Rooney είχε τρεις φορές περισσότερο αλκοόλ από το επιτρεπόμενο όριο (104 μg ανά 100 ml, έναντι 35 μg/100 ml).

«Θέλω να απολογηθώ δημόσια για την αδικαιολόγητη ενέργεια να οδηγώ πάνω από το επιτρεπτό όριο αλκοόλ. Έχω ήδη ζητήσει συγγνώμη από την οικογένειά μου και όλους στην ομάδα της Έβερτον. Πλέον θέλω να ζητήσω συγγνώμη και από όλους τους φιλάθλους. Αποδέχομαι βέβαια την ποινή του δικαστηρίου και ελπίζω να συνεισφέρω μέσω της κοινωνικής εργασίας», ανέφερε σε γραπτή του δήλωση ο Rooney.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...