Πανευρωπαϊκό Συνέδριο ISUZU στην Ελλάδα

Τη συνάντηση του τμήματος After Sales φιλοξένησε στην Αθήνα η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ

  • -
  • -

Πάνω από 80 στελέχη της ISUZU από 28 χώρες βρέθηκαν στην Αθήνα από τις 12 έως τις 14 Ιουλίου για να ενημερωθούν γύρω από τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις νέες πολιτικές που αφορούν τα προϊόντα της εταιρείας. Τη φιλοξενία και την οργάνωση ανέλαβε η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ και μεταξύ των των ομιλητών ήταν και ο Διευθυντής της Επιχειρηματικής Μονάδας ISUZU, κ. Γιάννης Ζαμπέλης που παρουσίασε τις δράσεις της εταιρείας στις χώρες αντιπροσώπευσης, δηλαδή Ελλάδα και Βουλγαρία.

Η ISUZU επενδύει πολλά στην αξιοπιστία, για την οποία και είναι γνωστή στα 101 χρόνια ζωής της και πάνω σε αυτό το θέμα κινήθηκε το συνέδριο, το οποίο σχεδιάστηκε από τους ανθρώπους της ελληνικής αντιπροσωπείας, δίνοντας παράλληλα μια… γεύση από την Ελλάδα και την ιστορία της στους πολυάριθμους καλεσμένους.

«Η επιλογή της Αθήνας για την πραγματοποίηση του συνεδρίου και η ανάθεση της διοργάνωσης του στην ελληνική αντιπροσωπεία, αποτελεί αναγνώριση  της σκληρής δουλειάς για την αναβάθμιση του επιπέδου υπηρεσιών που γίνετε μεθοδικά τα τελευταία χρόνια. Η ISUZU αποδεικνύει την ισχυρή παρουσία της στην ευρωπαϊκή και ελληνική αγορά και η Ελλάδα επιστρέφει στον "χάρτη" των σημαντικών επιχειρηματικών meeting points».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...