Είδες τι κάνει η Μύκονος;

Μέχρι και νίκες φέρνει στα grand prix

  • -
  • -

Μήπως πρέπει να το σκεφτούν όλοι οι πιλότοι της Formula 1 τελικά; Πριν από κάθε GP να περνάνε πρώτα μία βόλτα από το Νησί των Ανέμων; Έτσι έκανε ο σταρ της F1, Lewis Hamilton, ο οποίος πριν το βρετανικό grand prix ήθελε να χαλαρώσει σε ένα από τα καλύτερα ελληνικά νησιά του Αιγαίου και το αποτέλεσμα ήταν να προσθέσει ακόμα μία νίκη στα πρακτικά του. Ίσως όμως να μην φτάνει η όμορφη Μύκονος; Πρέπει στην παρέα σου να έχεις και μια αιθέρια ύπαρξη και να πίνεις… σαμπάνια; Λόγος γίνεται για το 22χρονο μοντέλο Winnie Harlow, η οποία συνόδευσε τον τρεις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή στη Formula 1 και χάρηκαν με το παραπάνω τις λίγες ημέρες τους κάτω από τον ελληνικό ήλιο.

Είναι γνωστό ότι η Μύκονος είναι ένας από τους πιο δημοφιλής προορισμούς για τους ξένους σταρ και είναι απολύτως φυσιολογικό, αφού η θάλασσα στην Ψαρρού έχει τον… τρόπο της να αποφορτίζει τα βάρη του κάθε επαγγέλματος.

Ο Lewis Hamilton γύρισε ως νικητής από τη Μ.Βρετανία, ενώ ο επόμενος αγώνας έχει προγραμματιστεί για τις 28-30 Ιουλίου στην Ουγγαρία. Περιμένουμε λοιπόν και τους υπόλοιπους οδηγούς της Formula 1 να έρθουν στα ελληνικά νησιά!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...