Lamborghini Centenario προκαλεί υστερία στο Λονδίνο (vid)

Όσο εξοικειωμένος και αν είσαι με τα supercars η Lambo Centenario θα σε εντυπωσιάσει

  • -
  • -

Μπορεί οι Λονδρέζοι να είναι συνηθισμένοι στα supercars, αλλά η Centenario είναι τόσο ξεχωριστή κατάφερε να τους εντυπωσιάσει ακόμα και αυτούς που συγκεντρώθηκαν να παρακολουθήσουν την παράδοσή της.

Η Lamborghini Centenario έφτασε σε ένα κατάστημα πολυτελών και σπορ αυτοκινήτων στη Μ. Βρετανία, προκειμένου να πάρει θέση ανάμεσα στα άλλα σπάνια αυτοκίνητα της συλλογής του ιδιοκτήτη του. Το ιταλικό supercar θα είναι διαθέσιμο μόνο για ελάχιστους, αφού θα κατασκευαστούν μόνο 40 αυτοκίνητα, 20 coupe και ισάριθμα roadster, με τα περισσότερα από αυτά να προορίζονται για ιδιωτικές συλλογές ανά τον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Centenario: Η καλύτερη Lamborghini

Η Centenario είναι το επετειακό μοντέλο των 100 ετών του Ferrucio Lamborghini, το οποίο έκανε πρεμιέρα στην Έκθεση της Γενεύης.  Βασίζεται στην Aventador και διακρίνεται για το νέο αεροδυναμικό πακέτο της, το χαμηλότερο βάρος της με τη χρήση ελαφρύτερων υλικών, το σύστημα τετραδιεύθυνσης και τις ειδικά σχεδιασμένες ζάντες ελαφρού κράματος 20 και 21 ιντσών εμπρός και πίσω αντίστοιχα, οι οποίες συνδυάζονται με ειδικά εξελιγμένα ελαστικά από την Pirelli.

Πίσω από την πλάτη του τυχερού οδηγού βρίσκεται ένα μεγάλος ατμοσφαιρικός κινητήρα 6,5 λίτρων V12 με απόδοση 770 ίππων και 690 Nm ροπής. Η Lamborghini Centenario εκτοξεύεται από στάση στα πρώτα 100 km/h σε μόλις 2,8 sec με τη μέγιστη ταχύτητα να αγγίζει τα 350 km/h!

[Video: d0wnshift]

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...