Ο Stig κάνει κατάβαση σκι με Range Rover (video)

Ο πρώτος οδηγός που κατεβαίνει διαδρομή σκι και μάλιστα τη μεγαλύτερη με αυτοκίνητο

  • -
  • -

Ο Ben Collins πρώην Stig του Top Gear κάνει μια εντυπωσιακή κατάβαση σκι πίσω από το τιμόνι ενός Range Rover Sport, στο γνωστό Inferno Murren. Πρόκειται για μια από τις πιο δύσκολες διαδρομές σκι που κατεβαίνει ύψος 2.170 μέτρων από την Piz Gloria της κορυφής, κάτω στην πόλη της Murren στην Ελβετία καλύπτοντας συνολικά 14,9 χιλιομέτρων.

Οι εναλλαγές στη διαδρομή είναι τρομακτικές, αφού τα γρήγορα κομμάτια με μεγάλο πλάτος, διαδέχονται στενά με πολλές στροφές και εξαιρετικά επικίνδυνα. Αν κάνεις το λάθος πιθανότατα θα είναι το τελευταίο σου, ενώ αν κατέβεις άψογα θα μπεις στη λίστα των κορυφαίων. Σίγουρα πάντως το να κατέβεις σώος αυτή τη δύσκολη διαδρομή είναι σημαντικό επίτευγμα.

Ο Ben Collins ο παράτολμος επαγγελματίας οδηγός γίνεται ο πρώτος που θα κατέβει με αυτοκίνητο αυτή τη διαδρομή πίσω από το τιμόνι ενός Range Rover Sport 510 ίππων. Όπως θα διαπιστώσετε και στο βίντεο έρχεται αντιμέτωπος με χιόνι, πάγο, λάσπη, πέτρες, γρασίδι και λάσπη, αναπτύσσοντας μεγάλες ταχύτητες σε ορισμένα κομμάτια. Ο Ben Collins ολοκλήρωσε την κατάβαση σε 21 λεπτά και 36 δευτερόλεπτα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...