Μπορείς να οδηγήσεις με τα παράθυρα καλυμμένα; (video)

Η Seat προκάλεσε περαστικούς να οδηγήσουν το Ateca με τα παράθυρα εντελώς καλυμμένα

  • -
  • -

Δεν πρόκειται για κάποιο τρελό πείραμα που αγνοεί την ασφάλεια, αλλά για επίδειξη της νέας τεχνολογίας που συνοδεύει το Ateca. Η εξέλιξη των αυτοκινήτων έφερε στοιχεία τεχνολογίας και εξοπλισμού που παλαιότερα συναντούσαμε αποκλειστικά σε κορυφαία μοντέλα να εντάσσονται σε πιο προσιτά οικονομικά αυτοκίνητα που έχουν πρόσβαση περισσότεροι άνθρωποι.

Το Seat Ateca είναι ένα από αυτά και οι άνθρωποι της ισπανικής φίρμας είχαν την ιδέα να προκαλέσουν κάποιους περαστικούς να οδηγήσουν το νέο τους δημιούργημα με τα παράθυρα εντελώς καλυμμένα. Σε μια κλειστή διαδρομή, με αρκετές στροφές που απαιτούν προσεκτικούς ελιγμούς έβαλαν έναν ηλικιωμένο άνθρωπο να δοκιμάσει την τύχη του.

Φυσικά τίποτα δεν ήταν στην τύχη, αφού ο συγκεκριμένος οδηγός ακολουθούσε την πορεία μέσα από την οθόνη του οχήματος που απεικόνιζε με λεπτομέρεια χάρη στις κάμερες 360 μοιρών τη διαδρομή. Δεν είναι εύκολο, αλλά με τη βοήθεια του εκπαιδευτή και αρκετή μεθοδικότητα και προσοχή από τον Γερμανό τουρίστα αυτή η διαδρομή αποδείχθηκε αρκετά απολαυστική για τον ίδιο και ενδιαφέρουσα για εμάς τους θεατές.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...