Chris Harris, Schmitz, Coulthard στο Top Gear

Ενδιαφέρον φαίνεται να αποκτά το «νέο» Top Gear με την προσθήκη αυτών των παρουσιαστών

  • -
  • -

Περισσότερο ενδιαφέρον αποκτά η σύνθεση των παρουσιαστών του «νέου» Top Gear ή αν θέλετε της μετά Jeremy Clarkson εποχής. Δημοσίευμα της βρετανικής Sun, φέρνει δίπλα στον ήδη γνωστό, βασικό παρουσιαστή της εκπομπής, Chris Evans, μια τριάδα καταξιωμένων στον χώρο τους ανθρώπων, που αναμένεται να ανεβάσει το ενδιαφέρον κατακόρυφα.

Πρόκειται για τον χαρισματικό Chris Harris, δημοσιογράφο του ειδικού Τύπου, οδηγό αγώνων και γνωστό στους φίλους του αυτοκινήτου από τις εντυπωσιακές δοκιμές του και τις εξαιρετικές οδηγικές του ικανότητες, αλλά και τη Γερμανίδα οδηγό αγώνων Sabine Schmitz, η οποία έχει συνδέσει το όνομά της με τα κατορθώματά της στο Nurburgring.

Σε ανοιχτή επικοινωνία με το βρετανικό κανάλι βρίσκεται και ο David Coulthard, πρώην οδηγός της Formula1, σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα της βρετανικής Sun και χωρίς ακόμα κάτι από αυτά να είναι οριστικό. Σίγουρα πάντως αναζωπυρώνεται το ενδιαφέρον για το Top Gear, το οποίο θα επιστρέψει στους δέκτες από τις αρχές Μαΐου.

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν, την Sabine Schmitz να οδηγεί, παλαιότερα, στο Nurburgring, για λογαριασμό του Top Gear, ένα… Ford Transit και τον Chris Harris στην δοκιμή της μοναδικής Bugatti EB110 SS.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...