Ford Mondeo Vignale. Ανώτερη εμπειρία

Ο ιδανικός τρόπος για να ξεχωρίζεις και να βιώνεις μοναδικά την εμπειρία οδήγησης και το επίπεδο άνεσης του νέου Mondeo

  • -
  • -
Vignale θα πει

Το όνομα Vignale έχει τις ρίζες του στην πλούσια καλλιτεχνική κληρονομιά του οραματιστή κατασκευαστή αμαξωμάτων Alfredo Vignale. Μεταξύ των «πελατών» του υπήρξαν οι Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Mazerati και Ferrari. To 1973, η Ford εξαγόρασε την επιχείρηση και σήμερα, με τη σειρά Vignale εισβάλει δυναμικά στην κατηγορία των πολυτελών μοντέλων προσφέροντας υψηλό επίπεδο ποιότητας, φινιρίσματος και υπηρεσιών.


Με το νέο Ford Mondeo, κάνει το ντεμπούτο της στην Ελληνική αγορά η νέα σειρά Ford Vignale. Τα μοντέλα Vignale ξεχωρίζουν γιατί είναι σχεδιασμένα να προσφέρουν στους ιδιοκτήτες τους μία ολοκληρωμένη σειρά προσωποποιημένων και αποκλειστικών υπηρεσιών, αλλά και μοναδική εμφάνιση που συνδυάζει την κομψότητα με την κατασκευαστική αρτιότητα και την κορυφαία έκφραση πολυτέλειας της μάρκας Ford.

Ο πρώτος εκπρόσωπος της σειράς Vignale έρχεται στο πρόσωπο του Mondeo και προσφέρεται σε αμαξώματα sedan και wagon και σε εκδόσεις με δίλιτρο diesel κινητήρα (TDCi) που αποδίδει 180 ή 204 ίππους ή με δίλιτρο κινητήρα βενζίνης Ecoboost που αποδίδει 240 ίππους. Κορωνίδα στην γκάμα Mondeo Vignale είναι η υβριδική έκδοση με αυτόματο κιβώτιο CVT σε ένα συνδυασμό δυο κινητήρων (ηλεκτρικού και βενζίνης) με συνολική ισχύ 177 ίππων.

Το Ford Mondeo Vignale διαθέτει ξεχωριστή εμφάνιση, πολυτελές εσωτερικό και πλήθος νέων τεχνολογιών. Σχεδιαστικά τη μοναδικότητά του υπογραμμίζουν το επανασχεδιασμένο εμπρός μέρος με κύριο χαρακτηριστικό τον μεγάλο εμπρός αεραγωγό με την κυψελοειδή γρίλια και τους ειδικής σχεδίασης προβολείς ομίχλης, οι λεπτομέρειες σε χρώμιο και οι αποκλειστικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 19’’. Για το εσωτερικό έχουν χρησιμοποιηθεί εξαιρετικής ποιότητας δερμάτινες επενδύσεις στα καθίσματα (με χαρακτηριστικό εξαγωνικό σχεδιαστικό μοτίβο), το ταμπλό, την κεντρική κονσόλα και τις πόρτες, ενώ την πολυτελή εικόνα συμπληρώνουν τα καλύμματα μαρσπιέ και η μεγάλη κεντρική οθόνη αφής με το λογότυπο Vignale.



Πιο συγκεκριμένα, ο πλούσιος στάνταρ εξοπλισμός του Mondeo Vignale περιλαμβάνει:

  • Κατευθυνόμενους προβολείς Ford Dynamic LED
  • Δερμάτινη επένδυση σε ταμπλό και κεντρική κονσόλα
  • Διάστικτα δερμάτινα καθίσματα (Perforated) , θερμαινόμενα με 10 ηλεκτρικές ρυθμίσεις
  • Φιμέ πίσω κρύσταλλα (μόνο για τις εκδόσεις Wagon)
  • Σκίαστρα στα πίσω παράθυρα
  • Αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός και πίσω
  • Κάμερα οπισθοπορείας
  • Lane Keeping Aid - Σύστημα Υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας (περιλαμβάνει: Lane Departure Warning - Σύστημα Προειδοποίησης διατήρησης λωρίδας, Σύστημα αυτόματης εναλλαγής φώτων Auto High Beam, Σύστημα Αναγνώρισης Οδικών Σημάτων TSR, Σύστημα ελέγχου επαγρύπνισης οδηγού)
  • Σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί Keyless entry με κουμπί εκκίνησης κινητήρα Ford Start Button
  • Σύστημα MyKey
  • Αερόσακοι στις ζώνες ασφαλείας των πίσω εξωτερικών θέσεων
  • Σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος - Active City Stop
  • Αυτορυθμιζόμενο Cruise Control (ACC) (Περιλαμβάνει: Ένδειξη απόστασης από το προπορευόμενο όχημα, Σύστημα προειδοποίησης επικείμενης σύγκρουσης με ηχητική και οπτική (Heads Up Display) προειδοποίηση, Σύστημα περιορισμού σφοδρότητας σύγκρουσης σε μεγάλες ταχύτητες με αυτόματη ενεργοποίηση των φρένων, Σύστημα περιορισμού ανώτατης ταχύτητας)
  • Ηχο-απορροφητικά κρύσταλλα για την πόρτα οδηγού και συνοδηγού
  • Εξωτερικούς καθρέπτες ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους, θερμαινόμενους, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους, με λειτουργία μνήμης για οδηγό & συνοδηγό που χαμηλώνουν κατά την επιλογή της όπισθεν
  • Αυτόματο διζωνικό ηλεκτρονικό σύστημα κλιματισμού (DEATC)
  • Σύστημα Active Noise Cancelation (στις εκδόσεις με κινητήρα 2,0L TDCi 180PS / 210PS)
  • Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο τιμόνι με μνήμη
  • Σπορ πεντάλ αλουμινίου (όχι με τις εκδόσεις Vignale Hybrid)
  • Σύστημα αυτόματου παρκαρίσματος - Active Park Assist
  • ICE Pack 23 με σύστημα Navigation, Ραδιο-CD Sony, οθόνη αφής 8'' (DM8), 12 ηχεία Sony, σύστημα SYNC II, θύρες USB (x2), υποδοχές RCA και SD slot
  • Ζάντες Αλουμινίου 19 ιντσών με ελαστικά 235/40R18

 



To Ford Mondeo Vignale μπορεί να διατεθεί προαιρετικά με καθίσματα Multi Contour τα οποία διαθέτουν 11 πνευματικούς μηχανισμούς (μαξιλάρια) οι οποίοι ελέγχονται μέσα από την κεντρική οθόνη αφής. Οι μηχανισμοί αυτοί αγκαλιάζουν το σώμα των επιβατών προσφέροντας ιδανική στήριξη, ενώ παράλληλα διαθέτουν λειτουργία μασάζ. Επιπλέον, τα καθίσματα Multi Contour διαθέτουν κλιματισμό (ψύξη / θέρμανση) προσφέροντας στον οδηγό και τον συνοδηγό εξαιρετικά επίπεδα άνεσης.

Το Ford Mondeo Vignale διατίθεται αποκλειστικά στα FordStores. Στο διαμορφωμένο μέσα στο κατάστημα Vignale Lounge υπάρχει ειδικός σύμβουλος Ford Vignale για πρωτοποριακή προϊοντική και εξατομικευμένη υποστήριξη ενώ η προβολή των πληροφοριών γίνεται σε ειδικά σχεδιασμένο διαδραστικό τραπέζι και ταμπλέτες. Οι πελάτες Ford Vignale μπορούν επίσης να καλούν το κέντρο 24ωρης τηλεφωνικής εξυπηρέτησης Vignale One Call για πρόσθετη υποστήριξη από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό. Η επικοινωνία με τον πελάτη είναι ζήτημα υψηλής προτεραιότητας για τη Ford, είτε πρόκειται για απάντηση σε τεχνική ερώτηση, επίσκεψη ενός FordStore, επίλυση προβλήματος ή κλείσιμο ραντεβού για service. Τέλος, η δωρεάν εφαρμογή Vignale Service που σύντομα θα διατίθεται σε όλη την Ευρώπη για λειτουργικά συστήματα Apple και Android επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να έχουν άμεση πρόσβαση στον ιστότοπο Ford Vignale.

FordStore

Η Ford λανσάρει μία νέα εμπειρία για τους πελάτες της, ανοίγοντας 200 καταστήματα FordStores πανευρωπαϊκά το 2015, με την προοπτική να φτάσουν τα 500 μέχρι το τέλος του 2016. Το πρώτο κατάστημα στην χώρα μας εγκαινιάστηκε στην Αθήνα στη Λ. Βουλιαγμένης 574 (Αργυρούπολη) και ανήκει στο όμιλο εταιρειών Σφακιανάκη, επίσημο έμπορο της Ford Motor Hellas. Τα FordStores προσφέρουν στους πελάτες ένα νέο σύγχρονο τρόπο να ανακαλύπτουν, να αγοράζουν και να διαχειρίζονται ολόκληρη τη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών Ford.

VIDEOS

Ford Mondeo Vignale 2015

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...