5 μεταχειρισμένα μεγάλα οικογενειακά με 15.000 €

Χωράνε τα πάντα, είναι ασφαλή για να μεταφέρουν την οικογένεια και δεν κοστίζουν μια περιουσία. Η αγορά μεταχειρισμένων, δίνει λύσεις!

  • -
  • -

Γράφουμε πολύ συχνά για το πόσο ακριβά είναι τα νέα αυτοκίνητα και το πόσο αυξάνονται οι τιμές κάθε έκδοσης, συγκριτικά με λίγους μήνες πριν. Όποιος αναζητά ένα μεγάλο οικογενειακό στην αγορά θα πρέπει να υπολογίσει ένα αρκετά υψηλό budget προκειμένου να εξυπηρετηθεί, για αυτό και όσοι δεν το διαθέτουν, θα πρέπει να βρουν κάποιο από την αγορά μεταχειρισμένων. Τα μεγάλα οικογενειακά που μπορείς να βρεις με περίπου 15.000 €, είναι αξιόλογα και σε καμία περίπτωση «λύσεις ανάγκης».

Δεν ξεπερνούν τα 8 χρόνια σε ηλικία και μπορούν να μεταφέρουν με ασφάλεια την οικογένεια, χωρίς να μείνει τίποτα πίσω χάρη στους μεγάλους χώρους. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει κάποια μεγάλα οικογενειακά διαφορετικών κατηγοριών, με τα οποία κάθε οικογενειάρχης θα μπορέσει να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του. Δεν έχουν το πρεστίζ και τη… μοδάτη αισθητική των SUV, όμως όσοι ενδιαφέρονται περισσότερο για την ουσία, θα τα εκτιμήσουν δεόντως. Ειδικά όταν συνειδητοποιήσουν ότι θα τα αποκτήσουν στη… μισή τιμή, συγκριτικά με ένα καινούργιο.

Citroen C4 Grand Picasso

Έως 7 θέσεις, τεράστιος χώρος αποσκευών, συμπαθητική σχεδίαση παρά τον όγκο του MPV αμαξώματος και πολύ καλό επίπεδο ασφάλειας. Το Citroen C4 Grand Picasso ανήκει σε μια κατηγορία χωρίς πολλούς θαυμαστές, οπότε οι τιμές του ως μεταχειρισμένο είναι αρκετά προσιτές. Πολύ θετικό στοιχείο για τον συνειδητοποιημένο αγοραστή, που ζητά ένα όχημα για να τον εξυπηρετεί. Ως οικογενειακή πρόταση, αγγίζει την κορυφή. Διαβάστε εδώ την αναλυτική δοκιμή μας

Ford Mondeo

Ανάμεσα στις οικογενειακές προτάσεις, το Ford Mondeo ήταν πάντα μια από τις καλύτερες επιλογές. Με περίπου 15.000 € μπορεί κανείς να αποκτήσει την τελευταία του γενιά, η οποία διακρινόταν για τους πολύ καλούς χώρους, τον εξοπλισμό και την άνεση. Ο πετρελαιοκινητήρας των 1.5 λίτρων με τους 120 ίππους δεν προκαλεί συγκινήσεις με την απόδοσή του, όμως είναι περισσότερο από αξιοπρεπής χάρη στη ροπή του πετρελαιοκινητήρα και το πολύ καλό εξάρι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Διαβάστε εδώ την αναλυτική δοκιμή μας

Opel Insignia

To facelift της πρώτης γενιάς του Opel Insignia είναι μια πολύ καλή πρόταση οικογενειακού. Λογικές τιμές, πολλές εκδόσεις βενζίνης ή πετρελαίου για να διαλέξει ο υποψήφιος αγοραστής, αρκετή τεχνολογία και στιβαρή αίσθηση στο δρόμο. Η κατανάλωση δεν είναι το δυνατό του χαρτί (εκτός diesel), ούτε τα δυναμικά χαρακτηριστικά του, όμως οι χώροι βρίσκονται στο άνω άκρο της κατηγορίας. Τα περισσότερα είναι εισαγωγής, οπότε… μεγάλη προσοχή στον έλεγχο. Διαβάστε εδώ την αναλυτική δοκιμή μας

Renault Grand Scenic

Αν υπάρχει ένας κατασκευαστής που έχει μεγάλη παράδοση στα MPV, τότε αυτός σίγουρα είναι η Renault. Με σπουδαία ιστορία, από το Espace μέχρι το πιο γνωστό στην Ελλάδα Scenic, έχει δώσει λύση σε πολλούς οικογενειάρχες με αυξημένες ανάγκες για χώρους. Το Grand Scenic είναι μια πολύ καλή πρόταση με εξαιρετική ευρυχωρία και αποδοτικούς πετρελαιοκινητήρες. Ακόμη και ο βασικός 1.5 dCi των 110 ίππων τα καταφέρνει περίφημα, ειδικά σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο.

Volkswagen Passat

Ακόμη μια «παραδοσιακή δύναμη» των οικογενειακών, τότε που τα sedan αποτελούσαν τη συντριπτική πλειοψηφία των ελληνικών οικογενειακών αυτοκινήτων. Το Volkswagen Passat είχε πάντα υψηλή ποιότητα, αποδοτικούς κινητήρες, εγγυημένη μεταπωλητική αξία και κορυφαίο εξοπλισμό. Τα Passat του 2016 πωλούνται σε πολύ καλά χρήματα για αυτό που πραγματικά είναι, οπότε αξίζουν σίγουρα την προσοχή όποιου ψάχνει αυτοκίνητο σε αυτή την κατηγορία. Διαβάστε εδώ την αναλυτική δοκιμή μας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...