Jeep Renegade 1.4T με τετρακίνηση & αυτόματο 9αρι

Ικανότερο και αποτελεσματικότερο γίνεται το Renegade 1.4Τ των 170 ίππων, με την τετρακίνηση και το νέο αυτόματο 9άρι κιβώτιο ταχυτήτων

  • -
  • -

Live από την παρουσίαση του Renegade που γίνεται στην Ελλάδα σας δίνουμε τα πρώτα στοιχεία της νέας πολύ ενδιαφέρουσας έκδοσης του μοντέλου. Με τετρακίνηση και ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 9 σχέσεων, εφοδιάζεται πλέον η κορυφαία βενζινοκίνητη έκδοση του Renegade, με τον τούρμπο κινητήρα των 1,4 λίτρων, με απόδοση 170 ίππων και 250 Nm ροπής.

Έτσι, διευρύνεται η γκάμα τού Renegade και μαζί οι δυνατότητες της συγκεκριμένης έκδοσης, η οποία τώρα με την προσθήκη της τετρακίνησης και του αυτόματου κιβωτίου, επιταχύνει από 0-100 km/h σε 8,8 sec, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 196 km/h, ενώ δείχνει ικανό να φτάσει ακόμα πιο μακριά από εκεί που τελειώνει η άσφαλτος.

Η μέση κατανάλωση είναι 6,9 lt/ 100 km και οι εκπομπές CO2 ανέρχονται στα 160 gr/km. Η νέα έκδοση Renegade 1.4T MultiAir2 4WD 9-Auto είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά με βασική τιμή 30.900 ευρώ η οποία όμως διαμορφώνεται με το όφελος απόσυρσης και την έκπτωση στα 27.940 ευρώ.

Αυτά σε μια πρώτη επαφή και θεωρητικό επίπεδο, αφού για τις πραγματικές δυνατότητες του αυτοκινήτου θα γράψει ο Γιάννης Λημναίος όταν επιστρέψει από την παρουσίαση που βρίσκεται για να το οδηγήσει. Μείνετε δια-δικτυωμένοι.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...