Αυτό είναι το Renault Alaskan concept (VIDEO)

Tο μοντέλο παραγωγής θα υιοθετεί ακριβώς τα ίδια σχεδιαστικά χαρακτηριστικά με το πρωτότυπο

  • -
  • -

Μπορεί το Duster Oroch να διατίθεται μόνο στην Λατινική Αμερική, ωστόσο η Renault ετοιμάζει ένα νέο pick up μοντέλο και  για τις υπόλοιπες  χώρες, ενώ μία γεύση μπορούμε να πάρουμε από το πρωτότυπο Alaskan που παρουσιάστηκε επίσημα από τη γαλλική εταιρεία.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το νέο Renault Alaskan θα κάνει την εμφάνισή του στις αγορές το 2016 ως μοντέλο παραγωγής και χαρακτηρίζεται ως ένα τετρακίνητο αυτοκίνητο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εργασία, αλλά και για την καθημερινή μετακίνηση.

Όπως ήταν αναμενόμενο και λόγω της συνεργασίας Renault-Nissan, το Alaskan φέρει αρκετές ομοιότητες σχεδιαστικά με την τελευταία γενιά Navara, ενώ πατάει επάνω σε ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών. Φυσικά, το πιθανότερο σενάριο είναι να δούμε και τα ίδια μηχανολογικά σύνολα με το ιαπωνικό pickup. Τέλος, η Renault δήλωσε ότι το μοντέλο παραγωγής δεν θα διαφέρει σχεδόν καθόλου από το πρωτότυπο και δεν θα μείνει μόνο στην διάταξη double cab, αλλά θα επεκτείνει τη γκάμα του, λανσάροντας και περισσότερα αμαξώματα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...