Νέα Duster Oroch & Sandero R.S. 2.0

H Renault αποκάλυψε το Duster Oroch και Sandero R.S. 2.0 λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα των μοντέλων στο Σαλόνι του Buenos Aires.

  • -
  • -

Ξεκινώντας από το Duster OrochRenault ήθελε να συνδυάσει την SUV αίσθηση σε ένα μοντέρνο pickup μοντέλο. Το νέο μοντέλο βασίζεται στο γνωστό SUV Duster και φέρει 4 πόρτες, ενώ διαθέτει ράγιες οροφής και πατάει επάνω σε 16 ιντσών τροχούς. Η Renault δεν αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες, ωστόσο αναμένεται να λανσαριστεί αργότερα μέσα στο 2015 σε συγκεκριμένες αγορές της Αμερικής με κινητήρες 4κύλινδρους 1.6 και 2.0.

Περνώντας στο Sandero R.S. 2.0, το γρήγορο μοντέλο σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την αγορά της Λατινικής Αμερικής και αποτελεί το πρώτο RS που κατασκευάστηκε εκτός Ευρώπης. Υιοθετεί μία σπορ εμπρός μάσκα και διαθέτει LED φώτα ημέρας. Στο εσωτερικό του συναντάμε ξεχωριστά καθίσματα και αρκετές σπορτίφ πινελιές, ενώ κάτω από το καπό θα υπάρχουν 145 PS από ένα άγνωστο μέχρι στιγμής κινητήρα, ο οποίος θα συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Τέλος, το Sandero R.S. 2.0 εξοπλίζεται με sport ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, ένα αναβαθμισμένο σύστημα διεύθυνσης και προφανώς καλύτερο σύστημα πέδησης από την απλή έκδοση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...