Αυτή είναι η Mercedes-Benz S-Class Cabriolet (update)

Μόλις μία επίσημη φωτογραφία-teaser κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο αποκαλύπτοντας τη νέα «ανοιχτή» Γερμανίδα

  • -
  • -

UPDATE: Η Mercedes-Benz δημοσίευσε μία νέα φωτογραφία-teaser σχετικά με την "ανοιχτή" S-Class, ενώ στο πλάνο βρίσκεται και η ιστορική "ανοιχτή" Γερμανίδα. Χαρακτηρίζεται ως το πιο άνετο cabriolet στον κόσμο που έχει κατασκευαστεί και βασίζεται στην coupe έκδοση του μοντέλου. Περισσότερες λεπτομέρειες θα έχουμε καθώς πλησιάζουμε τις 17 Σεπτεμβρίου.
-------------------------------------------------------------------------
Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία με σήμα το αστέρι αποκάλυψε μετά από 44 χρόνια μία νέα τετραθέσια ναυαρχίδα σε cabriolet έκδοση, η οποία και προστέθηκε στην 5μελή οικογένεια της S-Class. Όπως είχε αναφέρει και το GOCAR.GR, η Mercedes-Benz S-Class Cabriolet έκανε τελικά την επίσημη εμφάνισή της με μόλις μία φωτογραφία, επιδεικνύοντας την πολυτελή καμπίνα της, μιας και η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη μαλακή οροφή είναι αναδιπλωμένη και αποθηκευμένη στο πίσω τμήμα.

Σχεδιαστικά δεν διαφέρει καθόλου (εκτός της οροφής) από την S-Class Coupe τόσο στο πίσω μέρος όσο και στο εσωτερικό της. Δυστυχώς δεν έχουμε επίσημη φωτογραφία για το εμπρός τμήμα, ωστόσο δεν περιμένουμε καμία αλλαγή σε σχέση με την «κλειστή» της αδερφή. Το ίδιο ισχύει και για τα μηχανικά σύνολα που θα μοιράζονται, συμπεριλαμβανομένου και των AMG εκδόσεων: S63 των 5,5 lt. Twin-turboV8 κινητήρων με 585 ίππους και της S65 των 630 PS, οι οποίοι εξαπολύονται από τον V12 twin-turbo 6.0.

Δες ΕΔΩ τη νέα Mercedes-Benz C-Class Coupe

Σίγουρα περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε όταν πλησιάζει η ώρα της επίσημης παρουσίασης και για το κοινό, που θα πραγματοποιηθεί στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης, τον Σεπτέμβιο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...