Update: 226 εκατομ. ευρώ για το τρίο του Top Gear

Clarkson, Hammond και May υπέγραψαν 3ετές συμβόλαιο για νέα εκπομπή αυτοκινήτου σε τηλεοπτικό συνδρομητικό κανάλι του Amazon

  • -
  • -

Update: Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Clarkson, Hammond και May δέχτηκαν αμοιβή 226 εκατομμύρια ευρώ για 3ετές συμβόλαιο στο Amazon Prime και συγκεκριμένα για 36 επεισόδια. Αυτό σημαίνει ότι κάθε χρόνο θα προβάλλονται στο συνδρομητικό κανάλι 12 εκπομπές.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το γνωστό τρίο της πρώην εκπομπής Top Gear, Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May υπογράψανε νέο συμβόλαιο στο κανάλι Amanon Prime για μία εκπομπή αυτοκινητιστικού περιοχομένου, η οποία θα ξεκινήσει το 2016. Είναι ένα σημαντικό γεγονός για τις υπηρεσίες streaming του Amazon, μιας και το σίγουρο είναι ότι καταθέσαν ένα όχι και τόσο ευκαταφρόνητο ποσό για τη νέα εκπομπή με παρουσιαστές τους γνωστούς δημοσιογράφους-παρουσιαστές του χώρου της αυτοκίνησης, κάτι που επιβεβαίωσε και στέλεχος της εταιρείας.

Τα συμβόλαια που υπογράφηκαν από το γνωστό τρίο είναι για 3 χρόνια, ενώ η πρώτη σεζόν έχει δρομολογηθεί για το φθινόπωρο, ενώ οι προβολές υπολογίζονται το 2016. Ο Jeremy Clarkson ανέφερε ότι «βγήκε από το αεροπλάνο και μπήκε πλέον σε διαστημόπλοιο», ενώ ο Hammond δήλωσε ότι «θα είμαστε πλέον σε μια νέα εποχή, στην εποχή των smart TV».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...