Σκηνοθετημένο τελικά… (VIDEO)

Άριστη ηθοποιός η κοπέλα με τα τακούνια, καθώς και ο συνοδηγός της

  • -
  • -

Μόλις εχθές δημοσιεύσαμε ένα βίντεο με μία BMW M3 E92 να σταματάει εκτός πίστας στο Nurburgring και να βγαίνει ο συνοδηγός –υποτίθεται- ανακατεμένος από την «φοβερή» οδήγηση μιας κοπέλας που φορούσε… τακούνια και μίνι φούστα. Κατά τη δημοσίευση αυτού του άρθρου στην επίσημη σελίδα του facebook του GOCAR.GR είχαμε αρκετές αμφιβολίες για το αν ισχύει ή ήταν στημένο, γι’αυτό και η λεζάντα της δημοσίευσης ήταν «Αληθινό ή ψεύτικο;»

Όλες τελικά οι πληροφορίες υποδεικνύουν ότι όλο αυτό το σκηνικό ήταν άριστα σκηνοθετημένο με σκοπό την προώθηση του BIGGARAGE.DE, μία εταιρεία που η έδρα της βρίσκεται κοντά στην πίστα Nurburgring και νοικιάζει ισχυρά αυτοκίνητα για οδήγηση στην «πράσινη κόλαση». Εκτός από το ότι η BMW M3 ήταν καλυμμένη ολόκληρη με τεράστια αυτοκόλλητα της συγκεκριμένης εταιρείας και αν εξαιρέσουμε επίσης ότι η κοπέλα φορούσε T-Shirt της εταιρείας και… τακούνια, ο συνοδηγός αποτελεί τον εκπαιδευτή της εταιρείας BIGGARAGE.DE με το όνομα Hannes.

Αναμφίβολα, αποτελεί μία καλή κίνηση προώθησης της εταιρείας, μιας και μέσα σε δύο ημέρες, το συγκεκριμένο βίντεο ξεπέρασε τις 67.000 προβολές.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...