Πρωτότυπο Audi Prologue Allroad στη Σαγκάη

Η Audi αποκάλυψε το Prologue Allroad concept που είναι 77mm ψηλότερο από το Prologue Avant

  • -
  • -

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία παρουσίασε το Prologue Allroad concept, το οποίο αποτελεί μία πρόγευση της επόμενης γενιάς Α6 Allroad. Σύμφωνα με την εταιρεία, η μοντέρνα σχεδίασή του, σκιαγραφεί το μέλλον των επόμενων μοντέλων που είναι στα σκαριά.

Το πρωτότυπο έχει μήκος 5,13 μέτρα, ενώ έχει ψηλώσει κατά 77 mm σε σχέση με το πρωτότυπο που είχε παρουσιαστεί στο Σαλόνι της Γενεύης. Το ιδιαίτερο μοντέλο προωθεί τη νέα δυναμική σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρείας, ενώ εντυπωσιάζουν και τα φωτιστικά σώματα, τα οποία υιοθετούν την τεχνολογία matrix laser. Στο εσωτερικό του παρατηρούμε 4 ξεχωριστές θέσεις επιβατών, ενώ υπάρχουν 3 διαφορετικές οθόνες αφής μέσα στην καμπίνα, οι οποίες ρυθμίζουν σχεδόν όλα τα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου.

Κάτω από το καπό υπάρχει ένα υβριδικό σύνολο για να κινεί το πρωτότυπο μοντέλο. Συγκεκριμένα, ο 4λιτρος TSI βενζινοκινητήρας με δύο τούρμπο συνεργάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα και συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο tiptronic 8 σχέσεων. Το Audi Prologue Allroad αποδίδει 734 ίππους και 900 Nm ροπής, επιτρέποντάς το να επιταχύνει και να φτάσει τα 100 km/h από στάση σε μόλις 3,5 sec. Οι ασύλληπτες επιδόσεις είναι εφικτές με κατανάλωση μόλις 2,4 lt / 100 km και εκπομπές ρύπων CO2 στα 56 g/km. Τέλος, έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει αμιγώς ηλεκτρικά για 54 χιλιόμετρα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...