Νέο Nissan Maxima στη Νέα Υόρκη

Με νέα ξεχωριστή σχεδίαση, το νέο μεγάλο μοντέλο της Nissan κάνει το ντεμπούτο του στην Αμερική

  • -
  • -

Η αποκάλυψη του ολοκαίνουργιου Maxima, στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Nissan Carlos Ghosn, κατατάσσοντάς το στην κατηγορία των μεγάλων πολυτελών sedan.

To νέο Maxima σύμφωνα με την εταιρεία δεν μοιάζει με κανένα άλλο αυτοκίνητο της κατηγορίας του, που κυκλοφορεί στους δρόμους των ΗΠΑ σήμερα.  Η εμφάνιση του Maxima είναι απόρροια της νέας σχεδιαστικής γλώσσας της Nissan, με την χαρακτηριστική τύπου V μάσκα εμπρός, τα φώτα - μπούμερανγκ, καθώς και με μια ιδιαίτερη σχεδιαστική δομή στην οροφή. Στο εσωτερικό ξεχωρίζει η premium φινέτσα του Maxima, ενώ χρησιμοποιήθηκαν καλής ποιότητας υλικά

Το νέο Maxima κινείται από τον βενζινοκινητήρα 3.5 λίτρων VQ σειράς V6, με απόδοση 300 ίππων και συνδυάζεται με το νέο κιβώτιο ταχυτήτων Xtronic.

Από τον εξοπλισμό του νέου Maxima, δεν λείπει η τελευταία λέξη τεχνολογίας, με στάνταρ το σύστημα πλοήγησης και ψυχαγωγίας  NissanConnectSM, το οποίο διαθέτει οθόνη αφής 8 ιντσών. Το εν λόγω σύστημα, συνοδεύεται από τις εφαρμογές SiriusXM® Satellite Radio και SiriusXM Travel™ (διαθέσιμεs στις ΗΠΑ),   Online Αναζήτηση με Google® και άλλα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας. Παράλληλα, το σύστημα NissanConnect έχει συγχρονιστεί με το προηγμένο σύστημα υποβοήθησης οδήγησης (ADAD) που απεικονίζεται στην κεντρική κονσόλα του οδηγού.

Το νέο Maxima διαθέτει επίσης ένα ευρύ φάσμα προηγμένων συστημάτων ασφάλειας, αλλά και υποστηρικτικών συστημάτων  οδήγησης, συμπεριλαμβανομένων  των Predictive Forward Collision Warning (PFCW), Intelligent Cruise Control (ICC), Forward Emergency Braking (FEB), Rear Cross Traffic Alert (CTA), καθώς και του γνωστού στην Ευρώπη Blind Spot Warning. Εκτός των παραπάνω, σε ορισμένες εκδόσεις του μοντέλου, διατίθεται το σύστημα Επιτήρησης της Προσοχής του Οδηγού (Driver Attention Alert) που παρακολουθεί το σύστημα διεύθυνσης του αυτοκινήτου και ειδοποιεί τον οδηγό όταν ανιχνεύεται υπνηλία ή απρόσεκτη οδήγηση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...