EXP 10 Speed 6: Sport διθέσιο από τη Bentley

H Bentley αποκάλυψε ένα sport διθέσιο μοντέλο, το οποίο θα βγει και στην παραγωγή

  • -
  • -

Η νέα Bentley EXP 10 Speed 6 βρίσκεται στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης και σκιαγραφεί το μέλλον ενός σπορ διθέσιου μοντέλου που ετοιμάζει να βγει στην παραγωγή από τη βρετανική φίρμα. Σύμφωνα με την εταιρεία, συνδυάζει την καλύτερη ποιότητα υλικών και την προηγμένη μηχανολογική τεχνολογία.

Η Bentley δεν δημοσιοποίησε όμως περισσότερα για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, ωστόσο υπάρχουν αρκετές ομοιότητες με την Continental GT στην εξωτερική σχεδιαση και ίσως και κάτω από το καπό. Βέβαια, έχει έναν... λίγο πιο σπορ χαρακτήρα, λόγω της διάταξης και τις μικρότερες διαστάσεις του αυτοκινήτου.

Η σπορ φιλοσοφία συνεχίζει και στο εσωτερικό με το σαλόνι να έχει επενδυθεί με δέρμα δύο τόνων αποχρώσεων, ενώ τα δύο καθίσματα διαχωρίζονται από την κεντρική κονσόλα. Χρησιμοποιήθηκε αρκετό αλουμίνιο σε συνεργασία με το ξύλο κερασιάς, ενώ στο κέντρο της κονσόλας έχει βρει τη θέση του μία 12 ιντσών οθόνη αφής, η οποία αποτελεί το infotainment του μοντέλου.

Η Bentley EXP 10 Speed 6 έχει κατασκευαστεί –σύμφωνα με τον διευθύνων σύμβουλο της εταιρείας- με σκοπό να διαθέτει ένα super premium διθέσιο sport μοντέλο στη γκάμα της.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...