Ανανεωμένες Benltey στη Γενεύη

Οι Continental GT και Flying Spur παρουσιάστηκαν στη Γενεύη ελαφρώς φρεσκαρισμένες

  • -
  • -

Για το 2015, η Bentley αποφάσισε να φρεσκάρει λίγο την Continental GT και την Flying Spur. Για την Continental οι αλλαγές δεν είναι έντονες αλλά εκτείνονται στον προφυλακτήρα, στη μικρότερη μάσκα, τα πιο τονισμένα φτερά με τους αεραγωγούς. Στο πίσω μέρος το καπό έχει πιο τονισμένο ανάγλυφο, ενώ φρεσκαρισμένος είναι και ο προφυλακτήρας με διαχύτη στις εκδόσεις V8 S και GT Speed. Νέα σχεδίαση έχουν και οι ζάντες, που έχουν διάμετρο 20 ή 21 ιντσών ενώ έχει εμπλουτιστεί και η χρωματική παλέτα. Στην καμπίνα υπάρχει νέο τιμόνι με πιο εργονομικό και σπορ σχεδιασμό, καθώς επίσης και μεγαλύτερα paddles αλλαγής ταχυτήτων. Συμπληρώνεται από νέο επιλογέα για το κιβώτιο, γραμματοσειρά στον πίνακα αλλά και αποθηκευτικό χώρο ανάμεσα από τα πίσω καθίσματα. Σε ό,τι έχει να κάνει με τα μηχανικά μέρη ο 6λιτρος W12 έχει αναβαθμιστεί στους 590 ίππους από τους 575, και η ροπή έφτασε τα 720 Nm από τα 700. Παράλληλα, έχει και κατά 5% μειωμένη κατανάλωση, στα 14,1 lt/100 km. Αυτό έγινε με τη συνδρομή του συστήματος που απενεργοποιεί τους μισούς από τους 12 κυλίνδρους όταν δεν υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις απόδοσης.

Το ίδιο σύστημα έχει αποκτήσει και ο W12 στην περίπτωση της τετράθυρης Flying Spur, ο οποίος αποδίδει 625 ίππους και 800 Nm. Η καμπίνα, έχει επίσης αναβαθμιστεί με μερικά στοιχεία ώστε να ενισχύσει τη φήμη της Bentley ως μετρ του είδους. Ο πίνακας έχει πιο σύγχρονα γραφικά, το τιμόνι είναι κι εδώ νέο ενώ πλέον μπορείτε να μετατρέψετε το σαλόνι –κυριολεκτικά- σε hot spot, ώστε να παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο τις επιχειρήσεις σας.

Τέλος, υπάρχουν πληροφορίες ότι στη Γενεύη θα δούμε και ένα πρωτότυπο ενός νέου 2θέσιου super sport μοντέλου, το οποίο θα βγει στην παραγωγή το 2017 και θα ανταγωνιστεί την Ferrari F12 και την Aston Martin Vantage.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...