Ολοκαίνουργιο Mitsubishi L200 στη Γενεύη

Η επόμενη γενιά του πιο ιδιαίτερου σε σχεδίαση pick-up της αγοράς θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης

  • -
  • -

Η νέα γενιά του L200 θα διατηρήσει ένα μεγάλο μέρος της ιδιαίτερης εμφάνισής της και θα εμφανιστεί στις αρχές Μαρτίου στην επερχόμενη έκθεση της Γενεύης. Πρόκειται ουσιαστικά το ίδιο αυτοκίνητο με το Triton που αποκαλύφθηκε στην Ταϊλάνδη (όπου και κατασκευάζεται) στα τέλη του 2014.

Η απόλυτη αξιοπιστία, η αντοχή, η άνεση της καμπίνας και η ευελιξία, ήταν και πάλι πρωταρχικά ζητούμενα. Στην Ευρώπη ο πετρελαιοκινητήρας του νέου L200 θα είναι 2,4 λίτρων με τεχνολογία MIVEC (μεταβλητός χρονισμός βαλβίδων). Θα αποδίδει στη βασική έκδοση 154 ίππους με 380 Nm ροπή και στην ισχυρή 181 PS με 430 Nm. Το χειροκίνητο κιβώτιο θα είναι νέο, με έξι ταχύτητες και θα βελτιώνει κατά 17% τις εκπομπές ρύπων. Ωστόσο, τα βασικότερο πλεονέκτημα του L200 απέναντι στον ανταγωνισμό (εξαιρουμένου του VW Amarok) είναι το σύστημα τετρακίνησης Super Select 4 που δίνει τη δυνατότητα κίνησης με τετρακίνηση ακόμα και σε στεγνή άσφαλτο. Ασφαλώς, η Super Select με τα τέσσερα προγράμματα λειτουργίας και το «κοντό» εξακολουθεί να υπάρχει στο νέο μοντέλο. Σημαντική βελτίωση είναι και η αύξηση της ακαμψίας του σασί κατά 7%, η οποία βοηθάει και την ανάρτηση να λειτουργεί καλύτερα.

Η σχεδίαση του αμαξώματος εξασφαλίζει βελτιωμένη αεροδυναμική (στο 0,40 Cd), ενώ η καμπίνα έχει πιο πλούσιο εξοπλισμό και καλύτερης ποιότητας υλικά. Το νέο L200 θα είναι διαθέσιμο από το καλοκαίρι, με μικρή ή μεγάλη καρότσα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...