Jeep Cherokee Trailhawk: Για τα δύσκολα

Η έκδοση Trailhawk είναι για εκείνους που ανησυχούσαν μήπως το νέο Cherokee δεν ήταν αρκετά ικανό εκτός δρόμου

  • -
  • -

Η απάντηση σε εκείνους που ανησυχούν μήπως το νέο Cherokee δεν είναι αρκετά «Jeep» στις δύσκολες εκτός δρόμου περιστάσεις, είναι η έκδοση Trailhawk.

Φτιαγμένη για τα δύσκολα, έχει μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος -στα 22,1 cm- προστατευτικές ποδιές εμπρός/πίσω, εύκολα προσβάσιμους γάντζους ρυμούλκησης και την τετρακίνηση Jeep Active Drive Lock. Το highlight της τελευταίας είναι ότι επιλέγοντας «Rock» στο Selec-Terrain, κλειδώνει ηλεκτρονικά το πίσω διαφορικό ώστε το Cherokee να μπορεί να κινείται ακόμα και με τον ένα πίσω τροχό στον αέρα. Υπάρχει ακόμα η δυνατότητα υποπολλαπλσιασμού της συνολικής σχέσης μετάδοσης για καλύτερο έλεγχο του αυτοκινήτου σε απότομη ανηφόρα ή κατηφόρα. Για τον ίδιο σκοπό πάντως υπάρχει και το ηλεκτρονικό βοήθημα Selec-Speed Control.

Επιπλέον, το Trailhawk έχει λάστιχα με σαφώς πιο σκληροτράχηλο χαρακτήρα που πατάνε σε 17άρες ζάντες, φιμέ κρύσταλλα και ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες που βρίσκουν πιο δύσκολα κάτω.

Μερικές διαφορές από τα άλλα Cherokee υπάρχουν και στην καμπίνα με τις σημαντικότερες να είναι οι επενδύσεις στα καθίσματα και το σύστημα πολυμέσων Uconnect με 8ιντση οθόνη αφής.

Το Cherokee Trailhawk είναι διαθέσιμο μόνο με τον V6 βενζινοκινητήρα των 3,2 λίτρων. Αποδίδει 272 ίππους και 315 Nm ροπής που αναλαμβάνει να διαχειριστεί ένα 9άρι αυτόματο κιβώτιο. Η τιμή του ξεκινάει από τα 62.700 ευρώ -μαζί με την επιδότηση ανταλλαγής αυτοκινήτου- ενώ λόγω κυβισμού δεν υπάρχει όφελος απόσυρσης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...