Στο ράλι Μόντε Κάρλο ο Ιορδάνης Σερδερίδης

Ο Έλληνας οδηγός παρόν σε επτά αγώνες του WRC

  • -
  • -

Ξεκινά η φετινή περιπέτεια για τον Έλληνα οδηγό ο οποίος εκκινεί σήμερα στον πρώτο αγώνα της σεζόν για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ. Ο Ιορδάνης Σερδερίδης θα βρεθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Ράλλυ Μόντε Κάρλο με συνοδηγό τον Βέλγο William Mergny, με τον οποίο έκανε τα πρώτα του βήματα στους αγώνες. Αν και η εμπλοκή του Σερδερίδη με το χώρο είναι πρόσφατη, μπήκε κατ’ ευθείαν στα βαθιά, καθώς πέρυσι ακολούθησε το WRC2, συμμετέχοντας σε επτά γύρους του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Φέτος, ο Σερδερίδης θα αγωνιστεί με Citroen DS3 R5 αντικαθιστώντας το Ford Fiesta R5 με το οποία συμμετείχε πέρσι στο WRC2.  

Πέρσι δεν τα πήγε άσχημα, λαμβάνοντας υπόψη πως ήταν η παρθενική του συμμετοχή στον αγώνα, σε ένα ράλλυ με αρκετά μεταβαλλόμενες συνθήκες. Τερμάτισε στην έκτη θέση της κατηγορίας του και κυρίως απέκτησε πολύτιμη εμπειρία, η οποία  θα είναι μείζονος σημασίας για ένα καλό πλασάρισμα φέτος. Ο στόχος για τον οδηγό, παραμένει ο ίδιος με την περσινή χρονιά, ο τερματισμός στους βαθμούς του θεσμού. «Στον αγώνα συμμετέχουν άλλοι 10 ταχύτατοι συνδυασμοί στην κατηγορία μας και ο συναγωνισμός θα είναι μεγάλος. Πρωτίστως θέλουμε να τερματίσουμε τον αγώνα το μεσημέρι της Κυριακής και θα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με ένα πλασάρισμα στην οχτάδα», δήλωσε ο Σερδερίδης.  

Ο Σερδερίδης μετά το Μόντε Κάρλο, θα αγωνιστεί σε Μεξικό, Πολωνία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία και Ουαλία. Επίσης θα δώσει και φέτος στον ελληνικό αγώνα που θα προσμετρήσει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, τις πρώτες μέρες του Οκτώβρη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...