F1: Ένα μπουζί κατέστρεψε τον αγώνα του Vettel

Λίγες οι ελπίδες του Vettel για τον τίτλο

  • -
  • -

Οι ελπίδες του Vettel να πάρει τον φετινό τίτλο άρχισαν να απομακρύνονται κατά πολύ. Υπάρχουν ακόμα 4 αγώνες και 100 βαθμοί για τον νικητή, όμως η διαφορά ανάμεσα στον Hamilton και τον Vettel είναι 59 βαθμοί.


Στην Ferrari όπως είναι λογικό υπάρχει κατήφεια. Αιτία του προβλήματος αυτή την φορά ήταν ένα προβληματικό μπουζί το οποίο, κοιτάτε να δείτε σύμπτωση, κατασκευάζεται από την NGK η οποία εδρεύει 1 ώρα μακριά από την πίστα της Suzuka. Η NGK προμηθεύει την Ferrari με μπουζί τα τελευταία 22 συναπτά έτη. Παλαιότερα προμήθευε και τις άλλες εταιρίες, αλλά φαίνεται ότι τώρα έχει μείνει μόνο η Ferrari.

 

Ο Arrivabene, ο οποίος έχει δεχθεί σκληρή κριτική εάν και δεν φταίει, είπε στο Ιταλικό Sky Italia : «Όλοι είδαν τι έγινε. Βλέπετε κάποιο λάθος από την ομάδα; Το μονοθέσιο είναι καλό, πέρα από τα εξαρτήματα που μας κοστίζουν. Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα, να κρατήσουμε τα κίνητρα, να κάνουμε την ανάλυση για το τι πήγε στραβά και να πάμε στο Austin, παρόλο που οι βαθμοί διαφοράς από την Mercedes είναι πολλοί».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...