Mustang: Γκολ στον τελικό του Champions League

500 συλλεκτικές νέες Ford Mustang θα είναι διαθέσιμες για προ-παραγγελία αποκλειστικά κατά τη διάρκεια του τελικού του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης

  • -
  • -

Οι λάτρεις της Mustang έχουν έναν ακόμη λόγο να περιμένουν με αγωνία τον τελικό του Champions League μεταξύ των Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης, στις 24 Μαΐου. Και αυτό επειδή 500 Mustang fastback και convertible που θα συνοδεύονται από ειδικό πακέτο και πιστοποιητικό περιορισμένης έκδοσης παραγωγής, θα διατίθενται για προ-παραγγελία από την έναρξη μέχρι το σφύριγμα της λήξης του αγώνα (συμπεριλαμβανομένης της όποιας παράτασης ή διαδικασίας των πέναλτι)! Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν την πρόθεσή τους να παραγγείλουν ένα από τα 500 μοντέλα online στο www.ford.com – όπου εν αναμονή του Τελικού θα υπάρχουν ειδήσεις, φωτογραφίες, βίντεο και χαρακτηριστικά της νέας Mustang, μετρώντας αντίστροφα μέχρι την έναρξη του αγώνα. Θυμίζουμε πως η Ford Mustang θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη το 2015, για πρώτη φορά στην 50χρονη ιστορία του μοντέλου.

Η Mustang θα διατίθεται σε εκδόσεις fastback και cabrio, η fastback σε Κόκκινο Race και η cabrio σε Ασημί Magnetic. Θα εφοδιάζονται με το νέο κινητήρα 2.3 EcoBoost που αποδίδει πάνω από 309 PS και ροπή 407 Nm ή με τον 5.0 V8 που αποδίδει πάνω από 426 PS και ροπή 529 Nm. Τα αυτοκίνητα θα προσφέρουν επίσης το σύστημα συνδεσιμότητας και πλοήγησης SYNC 2 της Ford, θερμαινόμενα και αεριζόμενα καθίσματα, Park Assist, μαύρη δερμάτινη ταπετσαρία, λεπτομέρειες χρωμίου και ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών.

Η Ford είναι επίσημος χορηγός του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης από το 1992. Φέτος, ο Τελικός διεξάγεται στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας και αναμένεται να προσελκύσει 70 εκατομμύρια οπαδούς του ποδοσφαίρου από όλη την Ευρώπη και 165 εκατομμύρια από όλο τον κόσμο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...