Video-Δοκιμή Opel Corsa 1.2 100PS AT8: Up to date

Το επιτυχημένο μέλος της supermini κατηγορίας ανανεώθηκε και εκσυγχρονίστηκε. Το Opel Corsa απέκτησε εμφάνιση που συμβαδίζει με την υπόλοιπη γκάμα και αναβαθμίστηκε τεχνολογικά.

  • -
  • -

Το Opel Corsa μέσα από τις 6 γενιές του έχει καθιερωθεί ως ένας από τους διαχρονικούς πρωταγωνιστές στην κατηγορία των supermini. Οι πάνω από 14 εκατομμύρια πωλήσεις σίγουρα έχουν παίξει το ρόλο τους, με την πιο πρόσφατη εκδοχή να έχει ανανεωθεί πλέον έτσι ώστε να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό. Αν και η τελευταία γενιά του μοντέλου αποτέλεσε best-seller, η γερμανική μάρκα δεν επαναπαύθηκε, ενημερώνοντας το Corsa με την πιο πρόσφατη σχεδιαστική της ταυτότητα αλλά και νέες τεχνολογίες που το φέρνουν ξανά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

2

Νέο πρόσωπο, ίδια επιτυχημένη συνταγή

Στη video-δοκιμή μας, οδηγήσαμε την πλέον εμπορική εκδοχή του supermini με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 100 ίππων, η οποία για την περίσταση συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο των οκτώ σχέσεων. Με το ήδη καταξιωμένο σύνολο λοιπόν κάτω από το καπό και το νέο πρόσωπο της μάρκας μπροστά που ακούει στο όνομα Opel Vizor, το Corsa έρχεται με ανανεωμένο αέρα να σταθεί περήφανα δίπλα στα μεγαλύτερα Astra και Grandland που φέρουν την ταυτότητα Bold & Pure.

Δείτε ακόμη: H video-δοκιμή της νεότερης γενιάς του Opel Astra

3

Έχοντας λοιπόν όλα τα παραπάνω στοιχεία να το χαρακτηρίζουν και ταυτόχρονα ένα αναβαθμισμένο τεχνολογικό υπόβαθρο σε συνδυασμό με την ίδια θετική εντύπωση που έχουμε αποκομίσει στο παρελθόν για την οδική του συμπεριφορά, το Opel Corsa αποτελούσε και αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή στην κατηγορία των supermini. Η προ-facelift εκδοχή έγινε best-seller μέσα στα 4 χρόνια πορείας της στην αγορά και τώρα η νέα εκδοχή έρχεται για να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό.

Δείτε τη video-δοκιμή μας για το Opel Corsa 1.2 100PS AT8, στην κορυφή του άρθρου!

4