Video-Δοκιμή Kia XCeed 1.5T 160PS 7DCT: Συνεχίζει ακόμη καλύτερο

Έχοντας ήδη αποκτήσει φανατικό κοινό, η ανανεωμένη έκδοση του Kia XCeed το μόνο που είχε να κάνει είναι να προσφέρει μία βελτιωμένη έκδοση της επιτυχημένης συνταγής.

  • -
  • -

Το Kia XCeed κέρδισε την θετική ψήφο των αγοραστών με τη διαφορετικότητα αλλά και την πολύπλευρη προσωπικότητα του. Συνδυάζει τα πολυαγαπημένα χάτσμπακ και crossover στοιχεία, σε ένα ελκυστικό σχεδιαστικό πακέτο που ξεχωρίζει. Πώς λοιπόν η κορεατική μάρκα να τολμήσει να αλλάξει μία τόσο επιτυχημένη συνταγή; Αδύνατο! Κάπως έτσι, η ανανεωμένη εκδοχή του XCeed δεν έχει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά μία φρέσκια εικόνα. Τόσο εμφανισιακά, όσο και τεχνολογικά.

Τελευταίες πινελιές

Το νέο Kia XCeed μοιάζει περισσότερο με την τελειοποίηση ενός ήδη εξαιρετικού πιάτου, παρά με την δημιουργία ενός νέου από το μηδέν. Και αυτό μόνο κακό δεν είναι γιατί έτσι έχουμε ένα αποδεδειγμένα καταξιωμένο σύνολο, το οποίο ντύθηκε με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον του κοινού. Κάτω από το καπό του αυτοκινήτου που οδηγήσαμε βρισκόταν ο διάσημος ήπια υβριδικός 1.500άρης βενζίνης των 160 ίππων, συνδυασμένος με ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων.

Πόσο αποτελεσματικό είναι το παραπάνω δημιούργημα; Πατήστε πάνω στο video που βρίσκεται στην κορυφή του άρθρου και θα καταλάβετε.

Διαβάστε εδώ την αναλυτική δοκιμή του Kia XCeed 1.5T 160PS 7DCΤ