Video Δοκιμή: Jeep Wrangler 4xe Sahara

Το σκληροτράχηλο Jeep Wrangler αποκτά οικολογική συνείδηση, χωρίς όμως να αλλοιώνεται ο «off road» χαρακτήρας του

  • -
  • -
Video Δοκιμή: Jeep Wrangler 4xe Sahara

Η Jeep έχει ήδη προχωρήσει στον εξηλεκτρισμό της γκάμας της, με τις plug-in εκδόσεις των Renegade και Compass. Το επόμενο μοντέλο που δέχθηκε… «ηλεκτρική ενίσχυση» είναι το σκληροτράχηλο Wrangler με την έκδοση 4xe, αποκτώντας και αυτό με τη σειρά του φιλικό προς το περιβάλλον χαρακτήρα. Χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και εκπομπών ρύπων, δυνατότητα κάλυψης 50 χιλιομέτρων αποκλειστικά με χρήση ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά και ένα υβριδικό σύνολο με κορυφαίες τιμές απόδοσης.

 


Το αποτέλεσμα είναι το ισχυρότερο, αποδοτικότερο και πλέον σύγχρονο Wrangler που κατασκευάστηκε ποτέ. Όπως θα δείτε και στο παραπάνω βίντεο, το Wrangler διακρίνεται για τον φιλικό προς το περιβάλλον χαρακτήρα του, διατηρώντας όμως στο ακέραιο τη φιλοσοφία και όλα εκείνα τα στοιχεία που το διέκριναν στο παρελθόν.

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω Video και στη συνέχεια πατήστε στα links που ακολουθούν για να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή του μοντέλου και να δείτε τις τιμές, τον εξοπλισμό και τα τεχνικά στοιχεία για κάθε έκδοση της γκάμας ξεχωριστά. Τέλος, πατήστε εδώ αν θέλετε να το συγκρίνετε με έως και 3 ανταγωνιστικά μοντέλα.

ΕΤΟΣ2021
ΤΙΜΗαπό 89.200 €
ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ-
Euro NCAP