Video Δοκιμή: Mercedes-Benz EQA 250

H νέα Mercedes-Benz EQA διατηρεί τις βασικές σχεδιαστικές αρχές και τη φιλοσοφία της GLA, αλλά ενισχυμένες με τις αρετές ενός αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου

  • -
  • -
Video Δοκιμή: Mercedes-Benz EQA 250

Η Mercedes-Benz είναι ανάμεσα στις αυτοκινητοβιομηχανίες που επένδυσαν νωρίς στην ηλεκτροκίνηση. Παρουσίασαν εκδόσεις βασισμένες σε ήδη υπάρχοντα μοντέλα, εξελίσσοντας παράλληλα δημιουργίες σε τελείως καινούργιες πλατφόρμες αποκλειστικά για κατασκευές του είδους. Το μοντέλο που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο αγοραστικό ενδιαφέρον είναι αναμφίβολα η EQA. Τοποθετείται στη βάση της γκάμας των ηλεκτρικών μοντέλων της Mercedes-Benz και ουσιαστικά βασίζεται στην GLA.

 

Αυτό σημαίνει πως διατηρεί όλα τα πλεονεκτήματα του γερμανικού SUV και επιπλέον διακρίνεται με τις αρετές που χαρακτηρίζουν ένα ηλεκτρικό μοντέλο.  Όπως θα δείτε στην παραπάνω VIDEO ΔΟΚΙΜΗ θέτουμε βασικά και καίρια ερωτήματα, έτσι ώστε να απαντήσουμε αν η νέα EQA 250 είναι το απόλυτο compact, ηλεκτρικό, premium SUV.

Στο παρακάτω link μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή, αλλά και αναλυτικά τις τιμές, τον εξοπλισμό και τα τεχνικά στοιχεία του μοντέλου για κάθε έκδοση ξεχωριστά. Και αν θέλετε, πείτε μας και την γνώμη σας παρακάτω, στα σχόλια.


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ VIDEO ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟΥ GOCAR

 

ΕΤΟΣ2021
ΤΙΜΗαπό 50.200 €
ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ-
Euro NCAP