Video Δοκιμή: Mercedes-Benz GLB 200

Η Mercedes-Benz GLB δίνει έμφαση στον πολυμορφικό και πρακτικό χαρακτήρα, διατηρώντας όμως την premium φιλοσοφία που διακρίνει τα μοντέλα της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας

  • -
  • -
Video Δοκιμή: Mercedes-Benz GLB 200

Ο προσανατολισμός της νέας Mercedes-Benz είναι ξεκάθαρος. Με την νέα GLA να λανσάρει ένα πιο νεανικό και κουπέ στιλ, η μικρομεσαία GLB, το κόμπακτ SUV της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, δίνει έμφαση στην άνεση, τους χώρους και τον πρακτικό χαρακτήρα. Αυτό είναι κάτι που διακρίνει κανείς και από τη σχεδίαση της, η οποία απέχει από στιλ ενός σπορ μοντέλου. Όμως, η ευρυχωρία στο εσωτερικό της και η πρακτικότητα που το διακρίνει την καθιστούν ιδανική για όσους έχουν σημαντικές χωροταξικές ανάγκες. Παράλληλα, διατηρεί τον premium χαρακτήρα όλων των μοντέλων της Mercedes-Benz, ενώ είναι εφοδιασμένη με όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες που κρύβει η γερμανική εταιρεία στη φαρέτρα της. Και μάλιστα, προσφέροντας ικανοποιητικές επιδόσεις και εξαιρετική οδική συμπεριφορά, αυξάνοντας και τα επίπεδα της ενεργητικής ασφάλειας.

 


Όπως θα δείτε στην παραπάνω VIDEO ΔΟΚΙΜΗ εξακριβώνουμε τη διττή προσωπικότητα της νέας Mercedes GLB, η οποία δεν έχει κανένα πρόβλημα να ανταπεξέλθει σε ότι και αν της ζητηθεί.

Στο παρακάτω link μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή, αλλά και αναλυτικά τις τιμές, τον εξοπλισμό και τα τεχνικά στοιχεία του μοντέλου για κάθε έκδοση ξεχωριστά. Και αν θέλετε, πείτε μας και την γνώμη σας παρακάτω, στα σχόλια.


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ VIDEO ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟΥ GOCAR

ΕΤΟΣ2019
ΤΙΜΗαπό 37.620 €
ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ-
Euro NCAP