Δοκιμή B-SUV: Jeep Renegade e-Hybrid vs VW T-Roc – Ποιο διαλέγεις;

Με κοινό στοιχείο τις compact διαστάσεις, τα δύο αυτά μοντέλα προσεγγίζουν την έννοια των B-SUV από διαφορετικές σκοπιές.

  • -
  • -

Είναι το trend της εποχής και δεν αποτελεί μυστικό. Crossover και SUV συναντάμε σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες ανεξαιρέτως. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει αυτή των B-SUV, αφού τα μοντέλα αυτού του segment παντρεύουν μία σειρά από στοιχεία που ικανοποιούν στο μέγιστο το αγοραστικό κοινό. Οι κόμπακτ διαστάσεις, οι ικανοποιητικοί χώροι και η πρακτικότητα που τα διακρίνει τα καθιστούν εξαιρετικά ελκυστικά, όντας και προσιτά σε κόστος.

Δείτε ακόμη: Δοκιμάζουμε 3 Peugeot 308: Βενζίνη, diesel και plug-in υβριδικό.

Μπορεί τα βασικά χαρακτηριστικά ανάμεσα στα μοντέλα να είναι ίδια, αλλά το κάθε ένα από αυτά διατηρεί μέρος της δικής του φιλοσοφίας. Στη δική μας περίπτωση, οι προτάσεις των Jeep και Volkswagen ξεχωρίζουν όχι μόνο για τον πρακτικό τους χαρακτήρα, αλλά και την premium αύρα που τα καθιστά ξεχωριστά.

Από την μία το Jeep Renegade συνδυάζει το θρυλικό αυτό όνομα με τις τάσεις τις εποχής αλλά και την υβριδική τεχνολογία καθώς πρόκειται για την έκδοση e-Hybrid των 130 ίππων. Απέναντι του στέκεται το ανανεωμένο T-Roc το οποίο έρχεται με μία πιο σπορτίφ αύρα μιας και πρόκειται για την έκδοση με τους 150 ίππους και το πακέτο εξοπλισμού R-Line.

Παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε τις δοκιμές των δύο μοντέλων και εν συνεχεία να μας πείτε στη σχετική ψηφοφορία ποιο από αυτά κερδίζει την προτίμηση σας.

Jeep Renegade e-Hybrid

renegade

 

Volkswagen T-Roc

troc

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...