Δοκιμάζουμε 5 Τετρακίνητα SUV - Ποιο προτιμάτε;

Έχουμε δοκιμάσει τετρακίνητα crossover για όλα τα γούστα και ήρθε η ώρα να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει.

  • -
  • -

Αν ψάξουμε τις λίστες με τις ταξινομήσεις θα δούμε πως οι κατηγορίες των SUV, ασχέτως μεγέθους έχουν διευρυνθεί σε υπερβολικό βαθμό. Σχεδόν όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν πάνω από μία επιλογές με crossover χαρακτηριστικά, με αποτέλεσμα οι επίδοξοι αγοραστές να δυσκολεύονται ακόμη περισσότερο να διαλέξουν το ιδανικό για αυτούς.

Με αυτό το σκεπτικό, ψάξαμε στην σελίδα των δοκιμών του GOCAR για να βρούμε 5 επιλογές SUV μοντέλων που οδηγήσαμε πρόσφατα και ταιριάζουν σε όλα τα γούστα, με έναν μόλις κοινό παρονομαστή, αυτόν της τετρακίνησης. Από οικονομικά μοντέλα που θα σε πάνε παντού όπως το προσφάτως ανανεωμένο Dacia Duster, έως επιλογές που έχουν περάσει στην ηλεκτρική εποχή, με χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτή του Tesla Model Y. Ψάχνετε για κινητήρια σύνολα βενζίνης, πετρελαίου, υβριδικά ή αμιγώς ηλεκτρικά; Υπάρχουν απ’ όλα!

Παρακάτω θα βρείτε τα 5 τετρακίνητα SUV που επιλέξαμε. Πατώντας πάνω στο όνομα ή την φωτογραφία του κάθε μοντέλου, μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή του. Στην συνέχεια, ψηφίστε αυτό που σας κέρδισε περισσότερο στο poll που ακολουθεί στο τέλος του άρθρου.

Dacia Duster 1.5 Blue dCi 4WD

duster


Mercedes-Benz GLA 200 4MATIC

gla


Skoda Kodiaq 2.0 TDI 4x4 DSG

kodiaq


Suzuki Across Plug-in Hybrid

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/9b081b977be1c390b98aa10d1bf9168f.jpeg


Tesla Model Y Long Range

model y

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...