Δοκιμάζουμε όλα τα νέα SUV της Hyundai: Bayon, Kona και Tucson. Εσύ ποιο διαλέγεις;

Μία επιλογή για όλα τα γούστα

  • -
  • -

Η Hyundai έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να εδραιωθεί στην κατηγορία των SUV, κατέχοντας αρκετά μεγάλο μέρος από την «πίτα» των πωλήσεων, το οποίο σκοπεύει να διευρύνει ακόμη περισσότερο με την παρουσίαση του νέου μικρού της B-SUV, Bayon. Εμείς εδώ στο GOCAR, βλέποντας τι είναι αυτό που αποζήτα το αγοραστικό κοινό, δεν μπορούσαμε παρά να τα δοκιμάσουμε όλα, ώστε όταν έρθει η κρίσιμη στιγμή της απόφασης πριν την αγορά, να έχετε μία πλήρη και εμπεριστατωμένη εικόνα των προϊόντων της κορεατικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Έχοντας δοκιμάσει πληθώρα εκδόσεων ανά μοντέλο, είπαμε να επιλέξουμε αυτά που θα προσφέρουν, το καθένα και κάτι διαφορετικό, όσον αφορά τις τεχνολογίες που μπορεί να παρέχει η Hyundai σαν εταιρεία.

Ξεκινώντας από τον νεότερο της παρέας, το Bayon, σας παραθέτουμε την βασική, αλλά αρκετά πλουσιοπάροχη έκδοση με τον ατμοσφαιρικό 1.200άρη MPi των 84 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με «παραδοσιακό» χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων. Στην συνέχεια έχουμε το ελαφρώς μεγαλύτερο Kona, που στην προκειμένη περίπτωση χρησιμοποιεί ένα 1.000άρη mild-hybrid σύνολο 120 ίππων και συνδέεται με το επαναστατικό «έξυπνο» χειροκίνητο κιβώτιο iMT 6 σχέσεων. Τέλος, το C-SUV Tucson, έρχεται και αυτό ως mild-hybrid, συνδυάζοντας έναν 1.600άρη turbo βενζινοκινητήρα 180 ίππων με υβριδική τεχνολογία 48V και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων.

Πατώντας πάνω στο όνομα ή την φωτογραφία του κάθε μοντέλου μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή του. Στην συνέχεια ψηφίστε αυτό που σας κέρδισε περισσότερο στο poll που ακολουθεί στο τέλος του άρθρου.

 

Hyundai Bayon 1.2 MPi
bayon

 

Hyundai Kona 1.0 iMT 48V Hybrid
kona

 

Hyundai Tucson 1.6T 48V 4WD 7DCT
tucson

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...