Δοκιμή Nissan Micra & Renault Clio: Ποιο διαλέγεις;

Το Micra με πιο σπορ χαρακτήρα και το Clio με μία παραπάνω σχέση στο κιβώτιο

  • -
  • -

Τα supermini των Nissan και Renault εναρμονίστηκαν με τις νέες αυστηρότερες προδιαγραφές κινητήρα, Euro 6d, πέφτοντας ελαφρώς σε ισχύ, αλλά το καθένα με τον δικό του άσσο κρυμμένο στο μανίκι. Στην περίπτωση του Micra αυτός ο άσσος ακούει στην κωδική ονομασία “N-Sport” και πρόκειται για το πιο σπορ πακέτο εξοπλισμού που έκανε την εμφάνιση του στην ελληνική αγορά μαζί με το facelift για το 2021 και προσφέρει μεταξύ άλλων, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών σε μαύρη απόχρωση, μαύρες λεπτομέρειες περιμετρικά του αυτοκινήτου, αλλά και φώτα τεχνολογίας full LED στον στάνταρ εξοπλισμό.

Από την άλλη, το Clio προτίμησε να χαρίσει στον μικρό 3κύλινδρο 1.000άρη της εισαγωγικής έκδοσης, μία παραπάνω σχέση στο, 6άρι πλέον, χειροκίνητο κιβώτιο, ώστε να αξιοποιεί στο μέγιστο βαθμό τους 91 μόλις ίππους και τα 160 Nm ροπής.

Πατώντας πάνω στο όνομα ή την φωτογραφία του κάθε μοντέλου μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή του. Στην συνέχεια ψηφίστε αυτό που σας κέρδισε περισσότερο στο poll που ακολουθεί στο τέλος του άρθρου.

 

Nissan Micra 1.0T N-Sport
micra

 

Renault Clio 1.0 TCe
clio

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...