Honda Civic ή Hyundai i30; Εμείς τα δοκιμάζουμε, εσείς ψηφίζετε!

Αμφότερα ανανεώθηκαν και αναβαθμίστηκαν πρόσφατα, αποκτώντας σύγχρονες τεχνολογίες και μαζί νέο ενδιαφέρον

  • -
  • -

Η κατηγορία των μικρομεσαίων χάτσμπακ εξακολουθεί να συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον στην ελληνική αγορά. Οι κόμπακτ διαστάσεις, συνδυάζονται με άνεση στο εσωτερικό και αρκετούς ωφέλιμους χώρους. Βέβαια κάθε μοντέλο έχει τη δική του φιλοσοφία προσεγγίζοντας πολλές φορές το ίδιο αγοραστικό κοινό με διαφορετικό τρόπο. Δύο ενδιαφέρουσες προτάσεις στην ανταγωνιστική κατηγορία είναι τα Honda Civic και Hyundai i30, που μάλιστα πρόσφατα ανανεώθηκαν.

To Civic αναβαθμίστηκε σε επίπεδο αισθητικής, εργονομίας, αλλά και με την παρουσία σύγχρονων τεχνολογιών ενισχύθηκε με στόχο να διατηρηθεί στις κορυφαίες επιλογές της κατηγορίας. Παράλληλα, δεν έχασε τη σπορ φιλοσοφία που το διακρίνει εξακολουθώντας να διακρίνεται για όλα τα δυναμικά του χαρακτηριστικά.

Στην περίπτωση του i30 η σχεδιαστική ανανέωση συνδυάστηκε με την προσθήκη ενός συστήματος ήπιας υβριδικής τεχνολογίας 48V! Επίσης, με την επίκαιρη τεχνολογία και το υψηλό επίπεδο εξοπλισμού που εφοδιάστηκε ισχυροποίησε ακόμα περισσότερο τη θέση του στην κατηγορία.

Κλικάροντας στον παρακάτω σύνδεσμο και τη φωτογραφία μπορείτε να διαβάσετε τη σχετική δοκιμή. Στη συνέχεια ψηφίστε παρακάτω ποιο από τα δύο κερδίζει την προτίμηση σας.

 

Honda Civic 1.0 VTEC Turbo ΜΥ 2020

Ανανεωμένη εικόνα, αναβαθμισμένες τεχνολογίες και ένας «μικρός» υπερτροφοδοτούμενος του λίτρου που κρατάει ψηλά τη σημαία της σπορ φιλοσοφίας

  

Hyundai i30 1.0 T-GDi iMT 48V mild hybrid 120 PS

Η Hyundai σερβίρει εκτεταμένη δημιουργική ανανέωση, ήπιο υβριδικό σύστημα 48V και το i30 εκπληρώνει τις επιθυμίες στην μικρομεσαία κατηγορία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...