Δοκιμή: Opel Crossland ή Hyundai Kona;

H συνταγή μπορεί να διαφέρει, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως πρόκειται για δύο αναβαθμισμένες εκδοχές στην κατηγορία των B-SUV

  • -
  • -

Η κατηγορία των B-SUV είναι μία από τις πλέον ανταγωνιστικές στην αγορά. Η πληθώρα επιλογών και η προσφορά που υπάρχει δεν επιτρέπει σήμερα σε καμία εταιρεία να εφησυχάσει. Σύμφωνα με αυτή τη λογική, η Opel και η Hyundai ανανέωσαν πρόσφατα τις προτάσεις τους στα κόμπακτ crossover, στοχεύοντας στο ίδιο κοινό, αλλά εν μέρει με διαφορετική προσέγγιση.

Τις δύο νέες και αναβαθμισμένες εκδοχές των Crossland και Kona είχαμε τη δυνατότητα να οδηγήσουμε και να δοκιμάσουμε το τελευταίο διάστημα, διαπιστώνοντας τη βελτίωση τους σχεδόν σε όλους τους τομείς. Το γερμανικό μοντέλο απέκτησε πιο νεανική εμφάνιση, ενώ ενισχύθηκε ο πρακτικός του χαρακτήρας, διατηρώντας τα αποδοτικά σύνολα του Group PSA. Το κορεατικό B-SUV δεν χρειάστηκε ριζικές αλλαγές, αφού το θελκτικό του αμάξωμα εξακολουθεί να παραμένει επίκαιρο. Περισσότερο ενισχύθηκε με σύγχρονες τεχνολογίες και αποδοτικούς κινητήρες ήπιας υβριδικής τεχνολογίας.

Εσείς, ποιο από τα δύο προτιμάτε; Αφού διαβάσετε τις δοκιμές κάθε μοντέλου, πείτε μας τι επιλέγετε στο poll που ακολουθεί.

 

Hyundai Kona

Ανανεωμένη σχεδίαση, σύγχρονες τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας, σε συνδυασμό με αποδοτικό κινητήρα. Αυτά είναι τα κύρια συστατικά της πετυχημένης αναβάθμισης του Hyundai Kona.

 

Opel Crossland

Σύμβολο πρακτικότητας και ευκολίας για να χαρακτηριστεί ο καθημερινός φίλος στα B-SUV, βελτιώνεται και ταυτόχρονα αποκτά τη γοητεία που του χρειαζόταν.


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...