Δοκιμή: Opel Mokka-e ή Peugeot e-2008;

Δεν πρόκειται για ίδια παραλλαγή στο ίδιο θέμα, αφού το καθένα έχει τη δική του φιλοσοφία

  • -
  • -

Η κατηγορία των B-SUV συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον στην ευρωπαϊκή, αλλά και ελληνική αγορά. Μάλιστα, με δεδομένη τη στροφή των αυτοκινητοβιομηχανιών προς την ηλεκτροκίνηση, τα αμιγώς ηλεκτρικά crossover που σήμερα προσφέρουν σημαντική αυτονομία έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιλογή του αγοραστικού κοινού. Στην Ευρώπη τουλάχιστον…

Μάλιστα, αυτό είναι φανερό από το γεγονός ότι τόσο η Peugeot, όσο και η Opel, δεν καθυστέρησαν καθόλου στο λανσάρισμα των αμιγώς ηλεκτρικών εκδόσεων των 2008 και Mokka. Αμφότερες, με την παρουσίαση των μοντέλων τους, δίπλα στις εκδόσεις με τους θερμικούς κινητήρες παρουσίασαν και τις ηλεκτροκίνητες εκδοχές τους. Μπορεί να μοιράζονται αρκετά κοινά στοιχεία, αλλά η φιλοσοφία τους είναι διαφορετική. Σε κάθε περίπτωση, και τα δύο διακρίνονται για τη σχεδίαση τους, που αναμφίβολα τα ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα μοντέλα της κατηγορίας.

Εσείς, ποιο από τα δύο προτιμάτε; Αφού διαβάσετε τις δοκιμές κάθε μοντέλου, πείτε μας τι επιλέγετε στο poll που ακολουθεί. 

Opel Mokka-e

Ίσως το πιο ενδιαφέρον μοντέλο της Opel τα τελευταία χρόνια! Το νέο Mokka είναι αναμφίβολα όμορφο σχεδιαστικά, νεανικό και φυσικά σύγχρονο. Και στην αμιγώς ηλεκτρική έκδοση όλα τα παραπάνω συνδυάζονται με οικολογική συνείδηση.

 

Peugeot e-2008

Η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του Peugeot 2008 συνδυάζει τα προτερήματα του γαλλικού SUV με τις αρετές της ηλεκτροκίνησης και σημαντική αυτονομία. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...