Αγορά SUV με 30.000 ευρώ: Hyundai Tucson ή Citroen C5 Aircross;

Στιλ, άνεση, άφθονοι χώροι και ισχυροί κινητήρες για δύο επιβλητικά SUV που ξεχωρίζουν σχεδιαστικά και έχουν ακριβώς ίδιο κόστος κτήσης

  • -
  • -

Η νεότερη άφιξη στην κατηγορία των SUV είναι το Hyundai Tucson. Το ριζικά ανανεωμένο και αναβαθμισμένο κορεατικό αποτελεί δείγμα γραφής για τη φιλοσοφία της κορεατικής αυτοκινητοβιομηχανίας σήμερα. Μοναδική σχεδίαση, σύγχρονη και εξηλεκτρισμένη γκάμα, σε συνδυασμό με την παρουσία σύγχρονων τεχνολογιών που το φέρνουν σαφώς πιο κοντά στις premium επιλογές της κατηγορίας. Ανάμεσα σε αυτές συγκαταλέγεται και το Citroen C5 Aircross, το οποίο έχει καθιερωθεί ανάμεσα στις κορυφαίες, εκμεταλλευόμενο το υψηλό επίπεδο άνεσης, την εξαιρετική ποιότητα κύλισης, τη κομψή σχεδίαση του αμαξώματος αλλά και τους άφθονους χώρους στο εσωτερικό.

ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ CITROEN C5 AIRCROSS


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ HYUNDAI TUCSON


Στην ενότητα «ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΤΑ» συγκρίνουμε τις εκδόσεις με αντίστοιχων προδιαγραφών κινητήρια μονάδα και ίδιο κόστος απόκτησης. Συγκεκριμένα το Hyundai Tucson στην έκδοση των 180 ίππων με αυτόματο 7άρι κιβώτιο και το C5 Aircross με τον 1.600άρη κινητήρα απόδοσης 180 ίππων και το αυτόματο κιβώτιο των οκτώ σχέσεων. Η τιμή και των δύο είναι ακριβώς ίδια, με το Hyundai σε αυτά τα χρήματα να έχει κρυμμένο άσσο στο μανίκι του το σύστημα μετάδοσης της κίνησης και στους τέσσερις τροχούς.

Πατήστε στο παρακάτω link και δείτε δίπλα-δίπλα 140 στοιχεία τιμών, εξοπλισμού και απόδοσης. Και όταν αποφασίσετε, πείτε μας στο poll που ακολουθεί ποιο προτιμάτε.

Hyundai Tucson 1.6T 48V180hp 4WD 7DCT Vs Citroen C5 Aircross 1.6 180 Auto Inspire

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...