Αγορά Citroen C4 C-Cross ή Nissan Qashqai – Δείτε τι ψηφίσατε

Ο νέος είναι ωραίος ή ο παλιός είναι αλλιώς; Ιδού η προτίμηση σας

  • -
  • -

Η κατηγορία των SUV-Crossover γνωρίζει σημαντική άνθηση, με τις αφίξεις νέων μοντέλων στη χώρα μας να συνεχίζεται με καταιγιστικούς ρυθμούς. Η πιο πρόσφατη είναι αυτή του νέου Citroen C4 C-Cross, το οποίο έφτασε στην ελληνική αγορά έχοντας στη φαρέτρα του «όπλα» όπως η μοντέρνα στοιχεία, η προηγμένη τεχνολογία, το υψηλό επίπεδο άνεσης και η πλήρης γκάμα κινητήριων συνόλων.

Απέναντι του βρίσκει τον βασιλιά της κατηγορίας το Nissan Qashqai, το οποίο μπορεί σύντομα να αντικατασταθεί, αλλά εξακολουθεί να παραμένει μία από τις κορυφαίες επιλογές στην κατηγορία. Κάτι που εξάλλου μαρτυρούν και οι πωλήσεις του. Μέσα από την ενότητα «Σύγκρινε τα», θέσαμε τα δύο Crossover σε άμεση αντιπαράθεση και ζητήσαμε τη γνώμη σας σχετικά με το ποιο κερδίζει την προτίμηση σας. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, αφού οι περισσότεροι δείξατε σαφή προτίμηση στο C4 C-Cross. Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα αναλυτικά:

 

Citroen C4 C-Cross ή Nissan Qashqai;

1. Citroen C4 C-Cross 1.2 PureTech 130 PS 71%

2. Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 140 PS             29%

*τα ποσοστά ισχύουν την στιγμή συγγραφής του συγκεκριμένου άρθρου. Επειδή το αφιέρωμα είναι live, τα νούμερα ενδέχεται να αλλάξουν.

Αν δεν έχετε ψηφίσει ακόμη, μπορείτε να το κάνετε εδώ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...