KIA Stonic 1.0 ή Volkswagen T-Cross 1.0 TSI; Δείτε τι επιλέξατε!

Ο νικητής στη «μάχη» των δύο B-SUV των σχεδόν 100 ίππων δεν… κρίθηκε στις λεπτομέρειες

  • -
  • -

Τα compact SUV πληθαίνουν, όντας μία από τις πιο πλέον δημοφιλείς κατηγορίες στην ευρωπαϊκή αγορά. Η πλειονότητα των αυτοκινητοβιομηχανιών διαθέτει αντίστοιχη πρόταση, διεκδικώντας μερίδιο στα B-SUV. Ανάμεσα σε αυτές είναι οι ΚΙΑ και Volkswagen, οι οποίες προσφέρουν τα προσιτά και μοντέρνα Stonic και T-Cross, αντίστοιχα. Μάλιστα, στο πνεύμα της οικονομίας, αμφότερα εφοδιάζονται με κινητήρες χαμηλού κυβισμού, και συγκεκριμένα 1.000 κυβικών εκατοστών βενζίνης, με τούρμπο.

Έτσι, αφού σας παρακινήσαμε να διαβάσετε τις δοκιμές και τα σχόλια μας για κάθε μοντέλο, ζητήσαμε να ψηφίσετε αυτό που προτιμάτε. Και με μεγάλη διαφορά δείξατε την προτίμηση σας στο KIA Stonic, αναδεικνύοντας έτσι το κορεάτικο μοντέλο ως νικητής αυτής της άτυπης κόντρας.

ΚΙΑ Stonic 1.0 ή Volkswagen T-Cross 1.0 TSI;

1. ΚΙΑ Stonic 1.0 (65,26%)

2. Volkswagen T-Cross 1.0 TSI (34,74%)

 

ΚΙΑ Stonic 1.0

Πρόκειται ουσιαστικά για τον αντικαταστάτη του Stonic 1.4. H κινητήρια μονάδα των 1.000 cc και απόδοσης 100 ίππων στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, συνδυάζοντας εύρυθμη λειτουργία και χαμηλή κατανάλωση, χωρίς σημαντικές υποχωρήσεις στον τομέα των επιδόσεων.

Volkswagen T-Cross 1.0 TSI

Το Τ-Cross αποτελεί την μικρότερη και πιο προσιτή πρόταση της Volkswagen στα SUV. Πρακτικό, με περίσσιους χώρους και υψηλό επίπεδο άνεσης, συνδυάζει μία σειρά από χαρακτηριστικά που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον μεγάλου εύρους του αγοραστικού κοινoύ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...