Δοκιμή: Citroen Berlingo 1.5d ή Opel Combo Life 1.5d;

Αν οι χώροι είναι το μέγα ζητούμενο δείτε αυτές τις δυο προτάσεις που πληρούν τις προδιαγραφές και μάλιστα με το παραπάνω

  • -
  • -

Αντιπρόταση στα κάθε είδους SUV αποτελούν αυτά τα δύο μοντέλα. Αντιπαρέρχονται με πλούσιους χώρους, κορυφαία ευελιξία και άνεση υψηλού επιπέδου.

Πιο συγκεκριμένα στο GOCAR δοκιμάσαμε τα Citroen Berlingo και Opel Combo Life, αμφότερα με κινητήρα diesel 1,5 λίτρων που δίνει έμφαση στην οικονομία καυσίμου. Αποδίδουν 100 ίππους αλλά με πλούσια ροπή που φτάνει τα 250 Nm και δεν κρύβουν τον ταξιδιάρικο χαρακτήρα τους.

Πατήστε πάνω στο όνομα του μοντέλου ή τη φωτογραφία για να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή των μοντέλων και πείτε μας τι επιλέγετε στο poll που ακολουθεί στο τέλος.

 

Citroen Berlingo 1.5d

Το Citroen Berlingo πρωτοεμφανίστηκε το 1996 και έκτοτε η παραγωγή του έχει ξεπεράσει τα 1,5 εκατομμύρια μονάδες. H 3η γενιά της επιβατικής εκδοχής του προσφέρεται σε δύο μήκη αμαξώματος (Medium & Extra Large), με 5 ή 7 θέσεις και κινητήρες βενζίνης 1.2 PureTech (110 & 130 PS) ή diesel 1.5 BlueHDi (75, 100 & 130 PS).

 

Opel Combo Life 1.5d

Η «μικρή» έκδοση του Opel Combo Life με τον πετρελαιοκινητήρα 1.5 των 100 ίππων είναι μια από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις, εφόσον αναζητάς κάτι άνετο για όλη την οικογένεια.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...