Δοκιμή οικογενειακά με 1.0 turbo: Ford Focus ή Skoda Scala;

Όταν το ζητούμενο είναι ο χαμηλός κυβισμός, χωρίς όμως... εκπτώσεις στις επιδόσεις. Εσείς τι επιλέγετε;

  • -
  • -

Οι βενζινοκίνητες εκδόσεις των compact οικογενειακών αυξάνουν διαρκώς το μερίδιό τους, χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας του, που έχει ως αποτέλεσμα τον περιορισμό κατανάλωσης και ρύπων.

Στο GOCAR δοκιμάσαμε το Ford Focus με τον 1.0 EcoBoost 125 ίππων και το Skoda Scala με τον 1.0 TSI 116 ίππων.

Πατήστε πάνω στο όνομα ή τη φωτογραφία για να διαβάσετε τη δοκιμή κάθε μοντέλου και έπειτα, μην ξεχάσετε να μας απαντήσετε στο poll, στο κάτω μέρος του άρθρου, ποιο από τα δύο προτιμάτε.


Ford Focus 1.0 EcoBoost ST-Line 125 PS

Μεγάλωσε σε διαστάσεις, απέκτησε χώρους και κέρδισε σε άνεση ανάρτησης, ποιότητα κύλισης και χαρακτηριστικά που θα μπορούσαμε να πούμε ότι μιμείται το Mondeo. Και όλα αυτά χωρίς να χάσει την παραδοσιακή συνταγή της οδήγησης, που ανέκαθεν ήταν η σπεσιαλιτέ του μαγαζιού! Το νεότερο Focus δείχνει έτοιμο να κλέψει καρδιές ακόμα και από την κλάση των premium μικρομεσαίων.

 

Skoda Scala 1.0 TSI 116 PS


Το νέο Scala κάνει την θεαματική είσοδο της Skoda στην κατηγορία των πεντάθυρων hatchback και ρεαλιστικά τα έχει όλα με το μέρος του. Έμφαση στα δυναμικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά, στην απόδοση, στις μοντέρνες τεχνολογίες και φυσικά στην ευρυχωρία - πρακτικότητα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...