Δοκιμή υβριδικό SUV: Kia Sportage ή Toyota C-HR;

Υβριδική τεχνολογία με κινητήρα βενζίνης ή πετρελαίου; Ποια είναι η προτίμησή σας;

  • -
  • -

Η ενσωμάτωση υβριδικών συστημάτων στα SUV είναι πολύ δημοφιλής επιλογή το τελευταίο διάστημα, καθώς έτσι οι κατασκευαστές επιτυγχάνουν την μείωση της κατανάλωσης και τον περιορισμό των ρύπων σε αυτοκίνητα που διαφορετικά θα αποδεικνύονταν αρκετά ενεργοβόρα.

Η Kia λάνσαρε την ήπια υβριδική τεχνολογία 48V στο Sportage, σε συνδυασμό με τον 1.6 diesel απόδοσης 136 ίππων. Απέναντί του βρίσκει ένα γνωστό hybrid μοντέλο στα C-SUV, το C-HR με τον 1.8 βενζίνης, το οποίο ανανεώθηκε πρόσφατα από την Toyota.

Πατήστε πάνω στο όνομα ή τη φωτογραφία για να διαβάσετε τη δοκιμή κάθε μοντέλου και έπειτα, μην ξεχάσετε να μας απαντήσετε στο poll, στο κάτω μέρος του άρθρου, ποιο από τα δύο προτιμάτε.


Kia Sportage 1.6D 48V Hybrid


Η πρόταση της Kia ήταν έτσι κι αλλιώς μια από τις καλύτερες στην κατηγορία. Δυναμικό σε εμφάνιση και συμπεριφορά, πλουσιοπάροχο σε χώρους και ανέσεις, με 7ετή εργοστασιακή εγγύηση και έναν 1.600άρη diesel πραγματικό διαμάντι, το Sportage μόλις απέκτησε ένα ακόμη σημείο υπεροχής: το 48βολτο υβριδικό σύστημα που ενισχύει την οικονομία καυσίμου. 

Toyota C-HR 1.8 HSD


Πετυχημένη συνταγή δεν αλλάζει! Και στο C-HR δεν χρειαζόταν να γίνουν… κοσμογονικές αλλαγές για να διατηρηθεί το ίδιο αποτελεσματικό, διατηρώντας το χαρακτήρα του «χαμαιλέοντα». Η ξεχωριστή του σχεδίαση το διατηρεί το ίδιο επίκαιρο με την πρώτη μέρα που βγήκε από το εργοστάσιο, την ώρα που η Toyota αποτελεί εγγύηση σε επίπεδο ποιότητας. Η βελτίωση του στα σημεία είναι αρκετή για να το διατηρήσει στις κορυφαίες θέσεις της κατηγορίας. 

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...