Δοκιμή: Kia Sportage σε βενζίνη ή diesel;

Ξεχωριστή σχεδίαση, δυναμικά χαρακτηριστικά και σύγχρονη τεχνολογία σε 2 επιλογές, βενζίνης και diesel. Εσείς ποιο από τα δύο θα επιλέγατε;

  • -
  • -

Το Kia Sportage έχει όλα τα εφόδια να διεκδικήσει το ενδιαφέρον σας. Μοντέρνα εμφάνιση και τεχνολογία αιχμής, δυναμικά χαρακτηριστικά, αλλά και πρακτικότητα με αξιοσημείωτη ευρυχωρία.

Διαθέσιμο σε δυο εκδόσεις με κινητήρες βενζίνης και diesel θα ταιριάξει σε διαφορετικά γούστα. Πιο συγκεκριμένα στο GOCAR έχουμε κάνει τη δοκιμή του 1.6 T-GDi βενζίνης με 177 ίππους και αξιόλογες επιδόσεις, αλλά και του 1.6d με τους 136 ίππους και 48V Hybrid σύστημα που ενισχύει τον οικονομικό του χαρακτήρα.

Η τιμή της βασικής έκδοσης βενζίνης ξεκινάει από 22.590 € που το καθιστά ιδιαίτερα ελκυστικό, ενώ η βασική του Sportage diesel με τους 136 ίππους είναι 22.290 ευρώ. Ωστόσο, οι τιμές των εκδόσεων δοκιμής μας, GT-Line για τη βενζίνης και 1.6d 48V Hybrid, για την diesel, είναι παραπλήσιες, κάτω από τα 29.000 ευρώ. Αναλυτικά μπορείτε να δείτε πατώντας στο όνομα του μοντέλου ή πάνω στη φωτογραφία των δοκιμών των δύο εκδόσεων. Αφού διαβάσετε τις δοκιμές, πείτε μας τι επιλέγετε στο poll που ακολουθεί στο τέλος.

 

Kia Sportage 1.6 T-GDI

Απόλυτα εναρμονισμένο στο πνεύμα της εποχής του, το Sportage έρχεται φορτωμένο τεχνολογίες, δυναμισμό σε εικόνα και συμπεριφορά και αποδοτικό πνεύμα εξερεύνησης.

 

Kia Sportage 1.6 diesel 48V Hybrid

Η τέταρτη γενιά του μεσαίου SUV της Kia ανανεώθηκε το 2018 και είναι διαθέσιμη σε δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις, με κινητήρες βενζίνης και diesel. Νέα προσθήκη στη γκάμα, οι υβριδικές εκδόσεις 1.6 Diesel 48 Volt με 115 και 136 ίππους.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...