Δοκιμή: Kia Ceed ή ProCeed ή XCeed με 1.4 T-GDI

Η οικογένεια του Ceed διαθέτει τρεις εκδόσεις αμαξώματος. Ποιο θα επιλέγατε εσείς;

  • -
  • -

Το νέο Kia Ceed στην τρίτη γενιά του έγινε πιο ευρωπαϊκό από ποτέ. Σχεδιάζεται εξελίσσεται και κατασκευάζεται στη Γηραιά Ήπειρο για τους πολίτες της και σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Έτσι, διατίθεται, εκτός από την 5θυρη hatchback κλασική εκδοχή του σε έκδοση ProCeed η οποία δεν είναι πλέον 3θυρη σε αυτή τη γενιά αλλά 5θυρη με αμάξωμα shooting brake με κουπέ αισθητική. Επιπλέον, στη γκάμα προστέθηκε μια έκδοση με χαρακτηριστικά SUV, το νέο XCeed.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις δοκιμές των τριών αυτών εκδόσεων. Όλα εφοδιάζονται με τον τούρμπο κινητήρα βενζίνης 1.4 T-GDi με απόδοση 140 ίππων και 242 Nm ροπής, που προσφέρει αξιόλογες επιδόσεις.

Αναλυτικά μπορείτε να δείτε πατώντας στο όνομα του μοντέλου ή πάνω στη φωτογραφία. Αφού διαβάσετε τις δοκιμές, πείτε μας τι επιλέγετε στο poll που ακολουθεί στο τέλος.

 

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΕΩΣ ΚΑΙ 4 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ/ΕΚΔΟΣΕΙΣ, ΕΔΩ!

 

Kia Ceed 1.4 T-GDI 140 PS

Η νέα, 3η γενιά Ceed σχεδιάστηκε, εξελίχθηκε και θα κατασκευάζεται στην Ευρώπη ενισχύοντας την παρουσία της Kia στην αγορά της Γηραιάς Ηπείρου και στο C-segment.

 

Kia ProCeed 1.4 T-GDI 140 PS

Διαβάζοντας τις τάσεις λοιπόν, οι άνθρωποι της Kia άλλαξαν τη γκάμα του Ceed και στη θέση του γνωστού  δυναμικού και σπορτίφ pro_ceed με το 3θυρο παρουσίασαν μια 5θυρη έκδοση με μοντέρνα και λιγότερο γνωστή αισθητική shooting brake.

 

Kia XCeed 1.4 T-GDI 140 PS

Ένα μικρομεσαίο SUV με ξεχωριστή εικόνα και δυναμική προσωπικότητα που θα ζηλέψει κάθε δυτικός ανταγωνιστής του ακόμα και αν ανήκει στην premium γειτονιά.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...