Δοκιμή Nissan Qashqai 1.3 T-GDi 140 ή Renault Kadjar 1.3 TCe 140

Με κοινά στοιχεία, αλλά διαφορετική εκτέλεση. Ποιο από τα δύο προτιμάτε;

  • -
  • -

Σημαντικά ανανεωμένα και τα δύο, εκσυγχρονισμένα, με γεμάτα πακέτα τεχνολογιών, χώρους και ενδιαφέρουσα οδική συμπεριφορά. Διαφέρουν στα επιμέρους σημεία και έχουν ξεχωριστή έντονη προσωπικότητα που διεκδικεί με αξιώσεις το ενδιαφέρον σας.

Στο GOCAR τα δοκιμάσαμε τις βενζινοκίνητες εκδόσεις με τον αγαπημένο 1.3 τούρμπο με απόδοση 140 ίππων. Πατήστε πάνω στο όνομα του αυτοκινήτου ή τη φωτογραφία για να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή και να δείτε τους πίνακες με τιμές και εξοπλισμό.

Εσείς ποιο από τα δύο θα επιλέγατε, το ιαπωνικό ή το γαλλικό μοντέλο; Αφού διαβάσετε τις δοκιμές, πατώντας στις εικόνες του κάθε μοντέλου, πείτε μας τι επιλέγετε στο poll που ακολουθεί.

Nissan Qashqai 1.3 T-GDi 140 PS

Το C-SUV της Nissan αποκτά νέους βενζινοκινητήρες 1,3 λίτρων, 7άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και καινούριο infotainment με βελτιωμένη λειτουργία και δυνατότητες.

Renault Kadjar 1.3 TCe 140 PS

Ανανεωμένο σχεδιαστικά, με σύγχρονες τεχνολογίες και πιο αποδοτικούς κινητήρες, το Renault Kadjar εξακολουθεί να παραμένει μία δελεαστική πρόταση στην κατηγορία των SUV.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...