Δοκιμάζουμε: Citroen C3 ή Volkswagen Polo;

Supermini έως 115 PS: Γαλλία ή Γερμανία; Εσύ τι επιλέγεις;

  • -
  • -

Citroen C3 ή Volkswagen Polo; Γαλλία ή Γερμανία; Κάποτε η χώρα προέλευσης έπαιζε τεράστιο ρόλο στην επιλογή ενός μοντέλου. Υπήρχαν σχολές. Η γαλλική με έμφαση στην άνεση και την οδική συμπεριφορά, η γερμανική για εγγυημένη ποιότητα κατασκευής και ασφάλεια. Σήμερα, οι διαφορές αυτές έχουν αμβλυνθεί. Ο κόσμος θέλει ολοκληρωμένα αυτοκίνητα και οι κατασκευαστές τα προσφέρουν, προσπαθώντας φυσικά να διατηρήσουν κάποια στοιχεία που τα κάνουν ξεχωριστά. Τρανό παράδειγμα τα συγκεκριμένα C3 και Polo, δύο supermini που προσφέρονται και με ιδιαίτερα ενδιαφέροντες κινητήρες βενζίνης απόδοσης 110 και 115 ίππων αντίστοιχα. Ακολουθούν οι δοκιμές τους. Αφού τις διαβάσετε, πατώντας στις εικόνες του κάθε μοντέλου, πείτε μας τι επιλέγετε στο poll που ακολουθεί. Φυσικά, μην ξεχνάτε:

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΕΩΣ ΚΑΙ 4 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ/ΕΚΔΟΣΕΙΣ, ΕΔΩ!

 

Δοκιμή Citroen C3 1.2 110 PS

Με εξωτερική εμφάνιση που σε προκαλεί και εσωτερικό που ισορροπεί ανάμεσα στη νεανική και τη λιτή εικόνα, το C3 είναι το σουπερμίνι που θα αγαπήσεις να βλέπεις και να οδηγείς.

 

Δοκιμή Volkswagen Polo 1.0 TSΙ 115 PS

Το νέο Polo αποπνέει αέρα μεγαλύτερου αυτοκινήτου, τόσο ποιοτικά και τεχνολογικά, όσο και σε ευρυχωρία και εξοπλισμό. Ειδικά με τον δυνατό 1.000άρη TSI, μπορεί να αποτελέσει ακόμη και το μοναδικό αυτοκίνητο μιας οικογένειας.


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...