4 VIDEO ΔΟΚΙΜΕΣ supermini

Τα πιο επίκαιρα μικρά στο μικροσκόπιο και την κάμερα του GOCAR

  • -
  • -

Η επίθεση των αυτοκινητοβιομηχανιών γίνεται με όπλο τα μικρά μοντέλα της supermini κατηγορίας. Τα μεγάλωσαν για να χωράνε τα πάντα, ακόμα και μια οικογένεια, τα εξόπλισαν καλά με τεχνολογία άνεσης και ασφάλειας και τα εφοδίασαν με αποδοτικούς κινητήρες που εστιάζουν στην κατανάλωση, χωρίς όμως σε αρκετές περιπτώσεις να αγνοούν τις επιδόσεις.

Αναβαθμισμένα και σε επίπεδο άνεσης και οδικής συμπεριφοράς, τα νέα supermini είναι πλέον πιο ολοκληρωμένα και αποτελούν δίχως άλλο μια αξιόλογη εναλλακτική στα οικογενειακά μοντέλα, με μικρές παραχωρήσεις σε χώρους, αλλά σημαντικό όφελος στην τιμή. Δείτε τέσσερα από τα νέα supermini που έρχονται με υψηλές φιλοδοξίες να πρωταγωνιστήσουν στην αγορά και να κερδίσουν νέο κοινό.

Πατήστε στις φωτογραφίες που ακολουθούν για να δείτε τις αναλυτικές VIDEO ΔΟΚΙΜΕΣ του GOCAR

Citroen C3 1.2 82 PS

Η 3η γενιά του γαλλικού σουπερμίνι επιστρατεύει ξεχωριστό στιλ, μοντέρνα τεχνολογία και απαράμιλλη άνεση και οπλίζεται με αυτοπεποίθηση για να αντιμετωπίσει τον κορυφαίο ανταγωνισμό. Τελικά, το C3 το ξαναβγάζει στην επιφάνεια την cool αντισυμβατικότητα που διέκρινε την Citroen στο παρελθόν.

Nissan Micra 1.5 dCi

Η επόμενη μέρα για το Micra έρχεται με εντελώς νέα εικόνα, δυναμικά χαρακτηριστικά και ρεπερτόριο τεχνολογιών με στόχο τον αφρό της κατηγορίας. Αποστασιοποιείται από το μοντέλο της προηγούμενης γενιάς σε όλους μάλιστα τους τομείς, διατηρώντας μόνο το όνομα ως κοινό παρονομαστή. Νεανική, φρέσκια σχεδίαση, αναβαθμισμένη ποιότητα και πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού, με ποιοτική ανάρτηση που δίνει προβάδισμα στην άνεση, προσφέροντας ενδιαφέρουσα οδική συμπεριφορά.

SEAT Ibiza 1.0 TSI

Το νέο SEAT Ibiza άλλαξε σε όλα τα επίπεδα και έγινε ένα συνολικά καλύτερο αυτοκίνητο. Μεγαλύτερο σε διαστάσεις, με τεράστιους χώρους για επιβάτες και αποσκευές, κοιτώντας πλέον ευθέως αυτοκίνητα της ανώτερης κατηγορίας. Το νέο πάτωμα του ομίλου Volkswagen κάνει πρεμιέρα στο Ibiza και διακρίνεται επιπλέον από τους χώρους που προσφέρει, για την ακαμψία του, που χαρίζει στην ανάρτηση καλύτερη λειτουργία σε επίπεδο άνεσης και οδικής συμπεριφοράς. Οι μικροί σε χωρητικότητα κινητήρες, δίνουν έμφαση στην απόδοση, συνδυάζοντας τη δύναμη με την οικονομία.

Suzuki Swift 1.2 Dualjet SHVS

Στη νέα γενιά του το Suzuki Swift παρουσιάζεται πιο εμπνευσμένο σε σχεδίαση, έχοντας παράλληλα καλύτερους χώρους, πιο «στιβαρό» πάτημα και νέους κινητήρες που χαρίζουν νεύρο αλλά και οικονομία. Δείτε αναλυτικά την VIDEO ΔΟΚΙΜΗ του νέου Suzuki Swift 1.2 Dualjet SHVS.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...