Αποκλειστικό: Δοκιμάζουμε το Kia EV6! (video)

Το Kia EV6 αλλάζει τους όρους του παιχνιδιού τόσο για την ίδια τη μάρκα όσο και για την αγορά του αυτοκινήτου ευρύτερα, φέρνοντας καινοτομίες που κάνουν την ηλεκτροκίνηση πιο ενδιαφέρουσα και... εφικτή.

  • -
  • -

To Kia EV6 αντλεί έμπνευση από θρυλικά μοντέλα, προσφέρει ισχυρές επιδόσεις, ενδιαφέρουσα οδική συμπέριφορά, κορυφαία πρακτικότητα αλλά και κάτι άλλο πολύ σημαντικό. Σέβεται το χρόνο σας, προσφέροντας ηλεκτρικό κύκλωμα 800V και το πιο γρήγορο σύστημα φόρτισης στην κατηγορία.

Το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Kia εφοδιάζεται με δύο μπαταρίες 58 ή 77.4 kWh. Και οι δύο προσφέρονται με επιλογή ενός ηλεκτροκινητήρα και κίνηση μόνο πίσω ή μετάδοση AWD με δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν σε κάθε άξονα τροχών. Η έκδοση που δοκιμάζουμε είναι GT-line Long Range, και αυτό σημαίνει το συνδυασμό της μεγάλης μπαταρίας με τους δύο ηλεκτροκινήτηρες, με συνολική απόδοση 325 PS και 605 Nm ροπής, αρκετά για επιτάχυνση 0-100 km/h σε μόλις 5,2”.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΉ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ LUC DONCKERWOLKE, CHIEF CREATIVE OFFICER TOY HYUNDAI MOTOR GROUP



Το εσωτερικό είναι μοντέρνο, βγάζει έναν αέρα πολυτέλειας και ταυτόχρονα αποπνέει την high-tech αίσθηση που περιμένεις από ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Την οποία ενισχύει το κορυφαίο σύστημα Head-Up Display επαυξημένης πραγματικότητας, με τις τρισδιάστατες απεικονίσεις να εμφανίζονται εμπρός από το αυτοκίνητο, σχεδόν σαν να βρίσκεσαι στο περιβάλλον ενός video game.



MΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΑ EV6 ΕΔΩ

Το EV6 είναι ένα αυτοκίνητο φτιαγμένο για να ζεις μαζί του. Και υποστηρίζει αυτόν τον ισχυρισμό με πολλούς τρόπους. Για παράδειγμα, με τεχνολογία V2L, μπορεί να σε οδηγήσει στο όμορφο φυσικό τοπίο που έχεις επιλέξει για την απόδρασή σου και να τροφοδοτήσει την προσωρινή σας κατασκήνωση με την απαραίτητη ηλεκτρική ενέργεια. Για να έχετε μια τάξη μεγέθους, τα 3.6 kW που παρέχει είνα αρκετά για ένα κλιματιστικό και μια 55άρα τηλεόραση σε ταυτόχρονη λειτουργία για 24 ώρες.

Δείτε το video και πάρτε μια πρώτη γεύση από το εντυπωσιακό νέο μοντέλο της Kia.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...